Lenne egy kérdésem Passat cc-vel (2008) kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Találtam egy passat cc-t 170 lóerős CR TDI. Elvileg a gyári fojtás kivan belőle belőle véve. Így 200 LE-t tud az autó. Kérdésem az lenne, hogy ez lehetséges? Vagy csak chippelve van és ezt hazudják? A másik pedig, hogy ez egészséges-e a kocsinak?2015. aug. 3. 18:36
1/1 anonim válasza:
Semmiféle tuning nem egészséges a kocsinak. De egyébként akármelyik opció is él, én nem vennék használtan olyat, aminek megpiszkálták a motorját. Mert valószinüleg a tulaja kitaposta a szemét rendesen, ha nem volt elég neki a gyári 170LE teljesitmény.
Inkább gyári állapotút vegyél! A CC drága autó ahhoz hogy sufnituningoltat vegyél. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!