Más is félt autóba ülni és vezetni?
Figyelt kérdés
Kb hat éve van jogosítványom, de kocsim csak most lett. Félek beülni az autóba. Utoljára nyáron vezettem de az is csak egy alakalom volt. Vettem emlékeztető órákat, ahol az oktató mondta, hogy jól vezetek csak azért vagyok bizonytalan mert nincs rutinom. Más is volt így? Szeretnék ezen az érzésen túl lenni.2010. márc. 13. 16:22
2/9 anonim válasza:
Gyakorlatot kéne szerezned. Valami kevésbé forgalmas helyen, gyakorolhatnál egy jobb sofőrrel.
Majd legyőzöd a parát egyszer.
3/9 anonim válasza:
inkább legyen benned eg kis félelem minthogy vakmerő vagány legyél és ott haljon meg más miattad\mert 99% ban a vétkesnek semmi baja nem lesz\vezess minnél többet és ez a félelem szimpla óvatosságra enyhül.
4/9 anonim válasza:
Igen. Azon aggódom, hogy nem tudok egyszerre annyi felé figyelni.
És, hogy valami lényeges dolgot egyszerűen elfelejtek megcsinálni.
De ez nem jelenti, azt, hogy te is ilyen leszel, lehet, csak gyakorlat kell.
Azt mondják, mindenki úgy vezet, amilyen az élet egyéb területein.
Nos, ez rám nagyon igaz.
5/9 anonim válasza:
en akkor feltem, amikor egy hummer h3-at probaltam ki...:|
6/9 anonim válasza:
Nekem is fél év után lett kocsim és én is naon paráztam elinte de ahogy teltek a kilométerek ugy egyre jobban belejötem és már manapság semmi gond nincs. majd meglátod 1-2 ezer km és azt is el fogod felejteni h valaha féltél;) Csak egy dologra figyelj h soha ne kapkodj vezetés közben és akro nem lessz semmi gond! Rem tudtam segiteni;) jo vezetést:p
7/9 anonim válasza:
sztem keress egy olyan helyet ahol a madár se jár és (ha van kocsitok) gyakorolj egy haveroddal,vagy akinek van rutinja.
8/9 anonim válasza:
én csak az elején. mikor tanultam, és jogsi után kis ideig.
9/9 A kérdező kommentje:
Szombaton, nem tudom mitől vezérelve de beültem az autóba a gyerekkel és elmentem anyámékhoz. Elsőre elég húzós volt. Végig a városon ki az M1-re. Anyukámék Komárom-Esztergom megyében laknak. Hát azért leizzadtam mire odaértem, ráadásul tankolnom is kellett. Este pedig már jöttem is vissza haza, de legalább egyszer se fulladtam le és semmi gázos szituációm nem volt. Viszont másnap mikor elmentem a Tescoba jött velem az "idióta" férjem. Aki rögtön poénból heccelni kezdett, hogy hogy fogod a kormányt kanyarodj balra mondom balra. Legszívesebben kilöktem volna a kocsiból. Utána persze nem poénból közölte, hogy Direkt megyek bele minden kátyúba? Volt amit kikerültem de én mivel kezdő vagyok nem szlalomozgatok az út közepén. Soha többé nem ülhet be mellém.
2010. márc. 22. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!