Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő vezetői engedéllyel...

Kezdő vezetői engedéllyel tesztnapon lehet autót tesztelni?

Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szabály nem rögzíti az autószalon belső rendje és a veled foglalkozó munkatárs kompetenciája.

Fél órája átvett jogsival is vezethetsz biztonságosan, s harminc éves rutinnal is oda lehet vágni az autót.

Az nem baj, ha vevőnek nézel ki, s nem potyázónak.

2015. szept. 14. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Új autó érdekelné a családot, és én is kipróbálnám. Viszont még csak pár hete kaptam meg a jogsit. Igaz vezettem már 3 ezer kmt
2015. szept. 14. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez elég egyéni. Hallottam már olyan helyről ahol csak minimum 2 éves jogsival engedtek tesztvezetni, van ahol meg nem is kértek jogosítványt.

Ott kell megkérdezni.

2015. szept. 14. 12:25
 4/4 Tomcatters ***** válasza:
Pl nálunk ... nevet nem mondanék .. autokereskedes es autoszervizbe dolgoztam anno .. ott minimum 2 éves jogositvany kellett , hogy valaki elvigyen egy tesztautót :) Egyebkent meg ha ramesz a honlapjukra, ott kivannak irva a feltetelek , hogy vihetsz el autót tesztutra ... Nalunk a büntetlen előélet , és a minimum 2 éve megszerzett jogosítvány volt az előfeltétele annak, hogy valaki autót vihessen tesztkörre esetleg teszt hétvégére ha volt olyan akció :)
2015. szept. 14. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!