Milyen motort vegyek? 14/L
Most egy simson-on van, de nekem az alacsony. Majdnem 170 cm vagyok, és hosszúak a lábaim, ezért a simson kényelmetlen volt a "magassága" miatt. Milyen motort ajánlotok? Nem akarok robogót, mindenképpen váltós motort szeretnék, 50 cm3-et. Lehetőleg földúton (kicsit mélyebb homokban, esetleg sárban) és betonúton egyaránt lehessen használni.
Előre is köszi a válaszokat. :)
Motoros cshájéé...képet... :D
Szerintem Yamaha Virago 150 legyen a cél :D
ne csörögjön a blokk, és semmi gond... derbi blokkban kis fordulaton nincs erő,( de tényleg! semmi, döglött mint egy babetta...) viszont ha pörgeted megy mint a barom, nekem hosszú áttétellel 85-90 között van a vége, de én 85 kg vagyok, bár van rajta egy 19-es karbi, de azon kívül gyári, eredeti karbival is megfutja a 80-at
fogyasztása a pörgős kialakítás miatt nem szerény, nekem 4-5 liter, gyári kis karbival kb fél literrel kevesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!