Milyen motort vegyek ezen "szempontok" szerint?
Jövőre leszeretném tenni a jogosítványt a2 kategóriára.
A motort télen szeretném megvenni vagy késő ősszel.
Mindenképp valami endurot szeretnék.
Kisebb terepezésre használnám határba földúton esetleg kisebb túrázások terepen ritkán közúton maximum 100km.
A másik szempont hogy ne legyen túl nehéz most egy Derbi Senda X-race motort használok.
Régebbi modellek is szóba jöhetnek nem probléma ha nincs önindító.Aszfalton ritkán használnám akkor is 80-90es utazó nekem bőven elég lenne.Mivel nem járkálnék vele minden nap ezért 2t is szóba jöhet.
A maximum összeg amit rátudok szánni az 250-300 ezer ft.Persze utána ahogy lenne pénzem költenék rá megy ugye kell is ezt már tapasztaltam kismotornál is :)
Szerintem ebből a Yamaha Dt 125 lenne a legjobb. Ennyiből nagyon szép is kijön. De jó lehet a Suzuki Ts, Aprilia mx is. Bárhogy is 2t legyen. Egy négyütemű kisköbcentis nem egy nagy dimenzióugrás. Talán meg is lepődsz a kis 50esed után. A nagyobb baj az, hogy ezeket mindenki nyélgázon használja. Máshogy nem nagyon megy. Így viszont ebben az ársávban sanszos a generál. A 2t-nél is benne van a pakliban, de ha kell ott egy hengerfúrás új dugattyú kevesebbe fáj, mint a 4ts vezérlés, szelepek, és a többi.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!