Audi c4 2,6i-be bele akarom tenni a 2,5vagy3, 0 v6 tdi-t! Lehet-e vagy nem? A kocsi nem engedi vagy a hatóság? Ha lehet akkor mi a vége pénzben?
Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 06:36
1/4 anonim válasza:
Ha volt benne olyan motor akkor relatíve könnyen megoldható. Viszont nem éri meg sehogy sem. Ilyen kocsik fillérekért mennek, nyilván nehéz lenne eladni a benzintemetőt, de még mindig érdemesebb lecserélni egy dízelre, mint motort cserélni
2/4 anonim válasza:
A 3.0 TDI szerintem bajos lenne, mert az már 2 generációval későbbi A6-ban van, teljesen más a motortér, stb. Meg egy 3.0 TDI még a bontóban is nagyon drága. 2.5 TDI-ből nem tudom, hogy a régi 5 hengerest akarod (azt kéne, mert pont ebbe a modellbe lett tervezve), vagy a V6-ost akarod? A V6-ost nem ajánlom, mert szerintem azt is nehezen tudnád betenni (nem passzol semmi a motortérben), és a V6 2.5 TDI elég ramaty motor lett megbízhatóság szempontjából. Több százezer forintba kerülne, és gond lesz a papírokkal is, valamint nem biztos, hogy jól fog sikerülni az átépítés. Én tuti nem csinálnám meg, inkább tankolnék csomót a 2.6-ba, ami egyébként megbízható, úgy tudom.
3/4 anonim válasza:
Bele lehet építeni bármit, csak az engedélyezés az többe kerülne, mint az autó értéke.
Még a 2.5TDI-t sem egyszerű belepapírozni, pedig azzal gyártották.
Egyszerűbb ha eladod és veszel egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!