Neked nulye fajta autód van?
"Na hogy miből van rá a pénz azt csak sejteni lehet."
Akad néhány ismerősöm, akik az én fizetésem többszörösét keresik, pedig én sem minimálbéres vagyok :)
Volvo S80 T6
Opel Combo :D
Persze, hogy megint sok az új prémium kocsi, kiváltják a frankhiteleseket, lehet felvenni a következőt:)
Egyébként nekem Golf IV 1.9 TDI messze túlszárnyalta a netes hipolást, nagyon jó kocsi, persze nem fiatal, de lesz majd jobb idővel
Opel Astra H, dízel (Cosmo felszereltség).
Nem mai csirke már, ezt néha érzem rajta, de egy jó dízelt kár eladni. Ha figyelek rá 5 literrel eljárok vele, ha nyomom akkor se megy 6-6,5 liter fölé. Viszonylag fürge, kényelmes (gyári fűthető bőr ülések, stb...). Összességében elégedett vagyok vele.
BMW E36 328i rövidebb sperrel, sportfutóművel, ha élvezni akarom a vezetést és egy Golf III TDI, ha olcsón el akarok jutni A-ból B-be.
Előbbit 4 éve használom, hobbiautó, elég sok pénzt költöttem rá. Gondom a hűtőrendszerével volt, elég silányak az utángyártott cuccok, és korából fakadóan öregednek a műanyag és gumi alkatrészek. Egyébként nem egy rossz autó, de apróságok előfordulnak vele. Még mindig azt mondom, ennél olcsóbban nem kapsz hasonló élményt.
A Golfot is szeretem, mert igénytelen, nem kell sajnálni. Ott a rozsda a fő baj, de annak nem az a dolga, hogy szép legyen. Kis ráköltéssel még 2-3 műszakit simán kihúz, és nem került többe, mint amennyit egy új autó árán 1-2 év alatt buknak mások, emellett fele annyit eszik, mint a BMW. Fillérekből fenntartható helyváltoztató eszköz.
BMW 320D [E90]
Maximálisan elégedett vagyok vele, annyi erő van benne ami a dinamikus közlekedéshez szükséges és még a fogyasztása is baráti.
1 éve van nálam, egyelőre a hibalista is kimerül 2 kiégett izzóban.
Renault Clio II és teljesen megvagyok vele elégedve.
Viszonylag jól felszerelt, kényelmes és a fogyasztása 5,5-6,5l közt mozog de mentem már vele hosszabb útra 5 liter alatti fogyasztással. Benzines létére ez teljesen jó. A dízel változata se eszik sokkal kevesebbet, legalábbis annyival kevesebbet nem, hogy vállalni lehessen a dCi rizikóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!