Használt izomautó olcsón?
Tudtok Az Opel Calibra-hoz hasonló autókat, amik fiatalabbak 15 évnél? A lényeg a sportosságon van, 150 lóerő körülire gondoltam, felső árhatár 800 ezer forint körül, külföldi kocsi is lehet. Nekem a toyota corolla gt a86 körüli fajták tetszenek, csak azok túl öregek..
A kényelem nem elsődleges, kívülről szép legyen. Leegszerűsítve egy fapados, olcsó sportkocsi.
rengeteg érdekes autó van,a szokásos merci/audi/bmw-n kívül jaguar,mitsu,subaru stb.nézd át őket a használtautó.hu-n.
Szerintem ne kösd meg ennyire a kezed, ezzel a 15 éves korhatárral, mert nem sok igazán jót fogsz akkor találni- nyugodtan menj le még pár évet, mondjuk 95 és 2001 között keresgélj. Meg nem vetném el a gyengébb autóket se, mit szólnál 125-130LE-hez egy aránylag könnyű kaszniban? A akkor lesz miből válogatni. PL:
-Mitsubishi Galant, Eclipse
-Honda Civic VTec/ VTi, Accord, Prelude
-Toyota Celica, MR-2
-Mazda Mx3, Mx6, Xedos
Mit szólsz hozzájuk?
1.8 szívó Golf IV-t ki tudsz fogni ennyiért, az 125 lóerő.
De hiába, nem pénz nélküli embernek találták ki az élményautózást, ezt el kell fogadni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!