Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítványt tudok vásárolni?

Jogosítványt tudok vásárolni?

Figyelt kérdés

Tehát ha azt mondom az oktatónak, hogy nekem nincs időm és fizetek neki pár millió forintot, ezzel támogatva a cégét. Akkor megtudja nekem csinálni a papírokat?

(Elméleti kérdés)

2015. szept. 8. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Igen . Láttál már cigány tanulóvezetőt? :D
2015. szept. 8. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy igazolványképet vigyél meg filcet, és készíthetsz magadnak. Papírboltokba van rózsaszín plasztikkártya, az okmánytartók mellett árulják, és ott ki tudsz bontakozni.
2015. szept. 8. 12:10
 3/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
91%
Ha az órákat el is tudja sumákolni, sikeres vizsgaeredményt nem tud adni.
2015. szept. 8. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

ez törvénytelen. de természetesen ugyanúgy lehet hamísítani mint a nyelvvizsgát vagy a személyit.

de szerintem ez a legsúlyosabb. ha egy ilyen ember okoz balesetet, akkor mennyire vigasztalja a másik felet,hogy nem járt vezetés órára,mert nem volt ideje? semmennyire.. szóval remélem nem te akarod ezt.

de egyébként pénzzel mindent el lehet érni. tudok olyat aki a vezetés vizsgáján egy tetemes összeggel kenyerezte le a vizsgabiztost és az oktatót,hogy nézzenek félre ha valami rosszat csinál. de hogy kihagyni a vezetés órákat azt nem hiszem hogy valamire való oktató belemegy.. senkinek nem érdeke hogy vezetni nem tudó barmok az utakra kerüljenek.

egyébként 30 órát kell vezetni..azaz 15 alkalom.akinek ennyi ideje nincs az így járt.én is suli és munka mellett tettem le

2015. szept. 8. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

1. Nyomtass: [link]

2. Hívd őt,és keresd Bála'bát! +36(1)265-6200

2015. szept. 8. 13:07
 6/7 Beviz Elek ***** válasza:
91%
Sajnos van az az összeg amiért normális, érvényes jogosítványt csináltathatsz..
2015. szept. 8. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Reméljük, ha ilyen h.lye vagy, akkor egy fának fogsz nekicsapódni, és nem egy másik embernek.
2015. szept. 8. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!