Jogosítványt tudok vásárolni?
Tehát ha azt mondom az oktatónak, hogy nekem nincs időm és fizetek neki pár millió forintot, ezzel támogatva a cégét. Akkor megtudja nekem csinálni a papírokat?
(Elméleti kérdés)
ez törvénytelen. de természetesen ugyanúgy lehet hamísítani mint a nyelvvizsgát vagy a személyit.
de szerintem ez a legsúlyosabb. ha egy ilyen ember okoz balesetet, akkor mennyire vigasztalja a másik felet,hogy nem járt vezetés órára,mert nem volt ideje? semmennyire.. szóval remélem nem te akarod ezt.
de egyébként pénzzel mindent el lehet érni. tudok olyat aki a vezetés vizsgáján egy tetemes összeggel kenyerezte le a vizsgabiztost és az oktatót,hogy nézzenek félre ha valami rosszat csinál. de hogy kihagyni a vezetés órákat azt nem hiszem hogy valamire való oktató belemegy.. senkinek nem érdeke hogy vezetni nem tudó barmok az utakra kerüljenek.
egyébként 30 órát kell vezetni..azaz 15 alkalom.akinek ennyi ideje nincs az így járt.én is suli és munka mellett tettem le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!