Van valahol olyan hely ahol megtudom vásárolni a B kategóriás jogosítványt?
Nagyon fontos lenne nekem minél gyorsabban a vezetői engedély nincs időm órákra meg vizsgákra.
(kérem hogy kérdésemet vegyék komolyan nagyon jól vezetek rutinból nem szenvedek hiányt.)
van
eddig még senki sem szerezte meg ingyen
Igen tudom én olyan "helyre" gondoltam ahol mondanak egy összeget és hivatalos jogosítványom van akár napokon belül.
Ugyan úgy vannak vizsgák csak a bukás veszélye teljesen kivan zárva.
volt rá esély ,mint a buta románia romák jöttek magyarba és irni olvasni nem tudtak sőt rosszab azt sem tudták hogy betuzik le a saját nevűket .lényeg elmentek egy helyre pesten.adtak x dollárt vagy eurot és kaptak jogsit.
lényeg embert öltek ,kocsikat zuztak szét unioban sok felé.ezért lett magyarországon bevezetve ujra,be kell adni 8általánost vagy ettől nagyobb végzetséget,mert le ellenőriznek az nkh és az .aztán ha oké akkor lesz jogsid.és ami rossz benne még mikor ezzeket igazoltták tudatlan buta embereket magyar vezetői engedélyt adtak oda,és ezzel megint minket járattak le az unioban.pedig nállunk magyaroknál elég szigoru ,és máshol sehol nem tudom unioban csinálnak -e jogsi mellé elsősegélyt?tehát nekem még ugy mond elég kitanultak vagyunk vezetésre.nekunk van rutin pályánk ami unioban kevés helyen van b---kategoriára !tehát ne vedd meg ,egyik ha sikerul is nem lesz hitteles másik hitteles minimum b kategoria 500 000 lesz.ezt tud meg jól.2 dik dolog ha belém jössz és vétkes vagy és nem ismered a kreszt hidd el nem leszek ellnéző .ahogy elméletin mondta oktatóm ,(vezetni egy majmot is meg lehet tanitani, de nem fog tudni attól még vezet, helyesen közlekedni!
Aki kéménytanulás mellett szerzi + a vezetőit (jogsit) mégis hibáznak!
Vedd + és még alkoholizáljál is! De szerintem sokan vezetnek jogsi nélkül is...grrrrrr
----------
Olvasd el az előttem szólót: a Románok mennyi balesetet okoznak!(mindegy hogy személy, v kamionos...)
Mi van cigó? Nincs pízed megkenni a zsarut, ha megállít?
Kevés a segílyke vagy elvitte az uzsorás tesód? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!