Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valahol olyan hely ahol...

DarkAngel1990 kérdése:

Van valahol olyan hely ahol megtudom vásárolni a B kategóriás jogosítványt?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne nekem minél gyorsabban a vezetői engedély nincs időm órákra meg vizsgákra.

(kérem hogy kérdésemet vegyék komolyan nagyon jól vezetek rutinból nem szenvedek hiányt.)

2012. jan. 11. 02:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
Rendörség joined the chat.
2021. ápr. 6. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
10es rohadjon ki az a rasszista beled te rákos
2021. dec. 25. 00:20
 13/15 anonim válasza:
100%

Így van, a rák egye meg.

2022. ápr. 26. 21:37
 14/15 anonim válasza:
Régen volt Rákospalotai piac ,ottelv kinaiak 1-2 het alatt hozzádvágták a jogsidat ..de már 10 éve nincs.
2022. aug. 6. 22:06
 15/15 anonim válasza:

Sziasztok..

Én még nem vizsgáztam, mert a "Kedves" oktatóm szerint még pótórákra van szükségem, csak ezzel az a gond, hogy lassan elfogy a megtakarított pénzem..

Persze olyan piti hibák miatt, mint például túlságosan szűken veszem be a jobb kanyart, ha látom, hogy szűk az út, és van ott egy másik jármű is, ami miatt nem vagyok biztos benne, hogy elférek, tehát ezért is veszem be szűkebben, ami által rámegyek egy kicsit a járdaszegélyre..

A másik hiba pedig az, hogy lakott területen kívűl direkt nem 90 Km/óra sebességgel megyek, ha ismeretlen számomra az adott útszakasz, valamint ha kanyar van, mert sokkal biztonságosabbnak találom azt, ha alacsonyabb sebességgel megyek, ami szerintem érthető..

Néha megállok a kötelező elsőbbségadás tábláknál is, ha nem belátható a bal / és vagy jobb oldal.

Ezért arra a döntésre jutottam, hogy megvásárolom a jogosítványt, de mindenképpen hivatalosat szeretnék, tehát ha valaki ismer egy olyan autósiskolát, illetve vizsgabiztost akitől megvásárolható lenne (Hivatalosan), kérem jelezzen, mert már rengeteg pénzem benne van...

Tudok vezetni, de azt nem akarom elhinni, hogy ilyen "Semmilyen" dolgok is hibáknak számítanak, amivel egyáltalán nem okozhatok balesetet, sőt...

A forgalmat nem szoktam feltartani, a Kresz szabályait is betartom..

febr. 12. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!