Vettem egy német luxuskocsit 1 éven belül negyedszer szarik be, miért nem akarnak adni egy másik kocsit?
Figyelt kérdés
Vagy milyen megbízható kocsit lehet venni, mert ezt lehet eladom a fenébe. Nem létezik hogy mindig más a baja...
Most meg leesett a belső tükör meg nemjó a jobb oldali ablak, nem lehet lehúzni. Ráadásul egy pár led is kiégett. Szóval most vinném 4-szerre be, hívtam őket telefonon de ők hallani sem akarnak róla hogy másik kocsit adjanak. Azért felháborító hogy vettem egy "kocsit" 17 millióért és egy kalap kakit nem ér.
2015. szept. 6. 19:56
1/7 anonim válasza:
gariban megcsinálják, aztán add el, ha ennyire bosszant
2/7 anonim válasza:
Ha nem troll vagy,akkor bizony nagyonh*lye.
4/7 A kérdező kommentje:
oké hogy megcsinálják, csak amikor elviszem nincs kocsim, intézni kell mindig kocsibérlést addig... fantasztikus
2015. szept. 6. 20:11
5/7 A kérdező kommentje:
másrészt ha lejár a gari, még több baja lesz mi lesz akkor?
2015. szept. 6. 20:12
6/7 anonim válasza:
Ismerek egy havert, a belső tükröt anyagköltséggel és munkadíjjal egy ezresért úgy felfüggeszti neked, hogy többet az életben nem jön le onnan, csak amikor elviszik bontani a szétrohadt kasznit. Szerintem a jobb oldali ablakod is lehúzza neked egy tizedmásodperc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!