Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem leszbikusok, de olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem leszbikusok, de olyan lányok akik azért megnézik a másik nemet is, nektek milyen csajok jönnek be?

Figyelt kérdés
Mondjuk hogyha éppen nem lenne pasitok és nyitottak vagytok rá hogy egyszer azért kipróbáljátok nővel is, milyen típusú nővel tudnátok elképzelni? Külső és belső tulajdonságot is leírhattok.
2015. aug. 1. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ideál, de a világosabb bőr, sötétebb vagy vörös hajjal inkább bejön. Alkatra inkább a magasabbak (én is 173 centi vagyok) és a nagyobb mellek. Belsőre legyen kedves, jól lehessen beszélgetni vele és ne legyen az a tipikus nőies, akinek a kozmetikus és a shopping az élete, mert én sem ilyen vagyok.
2015. aug. 1. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Olyan 170 cm körüli (én is annyi vagyok), átlagos vagy vékonyabb alkatú, közepes cicikkel, jó fenékkel. A bőr, hajszín mindegy, viszont mindig is imádtam, mind férfiban, mind nőben a kék, illetve zöld szemeket.

Belső ebben az esetben nálam nem számít, mivel lánnyal csak és kizárólag szexet tudok elképzelni, párkapcsolatot (ahol ugye fontos a belső is) csak srácokkal.

2015. aug. 2. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!