Leszbikusok, milyen amikor egy csaj pasisan közeledik egy másik csajhoz, meg milyen amikor csajosan, kicsit nehéz elképzelnem, h lehet ez?
Én heteró vagyok, de már nekem elegem van az ilyesfajta kérdésekből.
NEm kell az egyiknek felvennie a férfi szerepet. Persze vannak ilyen párok, de nem az összes. Szóval álljatok le.
Ja és ugyanez érvényes a melegekre is.
Na pá!
21/L
Szerintem úgy értették abban a válaszban amit olvastál ezt a dolgot, hogy ki a kezdeményező. Ez meg attól függ, hogy melyikőjük a határozottabb, melyiknek tetszik meg a másik hamarabb :D
Érthette úgy, hogy a csajos "kéreti magát" ő az aki felhívja magára a figyelmet, de nem megy oda a másikhoz vagy fogalmam sincs :D
De tényleg hülye megfogalmazás, mert már a heteroknál sem úgy működnek a dolgok, mint régen, hogy csak a pasi kezdeményezhet, a csajnak illik kéretnie magát meg nem tudom....:D
Hát igen, mikor egy csaj ír egy üzenetet, válaszolsz, és kiakad, hogy túl "pasis" vagy, és biztos fiú vagy, meg nem így kéne helyesen közeledni a lányok felé. Most komolyan ...
Mi ez? Miért kéne egy megkötött módon beszélnie/viselkednie mindenkinek? Attól, hogy nem cukin ír valaki vissza, még nem fiús, vagy nem akar "fiút" játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!