Az emberek miért hasonlítgatják mindig a motorjaikat meg pocskondiázzák akár a másokét vagy akár más gyártók gépeit?
Figyelt kérdés
Miért lett ennyire fontos a kinek mekkora köbcenti van,és hány száz lóerő dolog?2015. szept. 6. 10:24
1/9 anonim válasza:
Egy erősnek mondható motor már 600ccm-től indul, az 1.4es autót sem nézi meg a kutya se hiába kapartatja meg, a motorral is ez a helyzet, egy 500as robogó sincs olyan feltűnő mint egy gyorsasági ami üvölt.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát sokan lenéznek egy 600 as sportmotort is akik ezreseken ülnek.
2015. szept. 6. 10:58
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem autóban tetszenek az ilyen kis 1,4 esek pl
2015. szept. 6. 10:59
4/9 A kérdező kommentje:
Viszont neten engem már nem egyszer néztek le a 600 as gépem miatt,élőben hál isten ilyennel még nem találkoztam.
2015. szept. 6. 11:00
5/9 anonim válasza:
Talmácsi mondott valamikor még olyat, hogy neki a hétköznapokra egy 120-as motor is nagy lenne. Kb nekem is valahol ez a véleményem. Akinek van pénze fölöslegesen és nem száguldozik a közutakon vele, az vegyen akkora akármit, amekkorát csak tud, de hogy ezzel lenézzen bárkit, az a taplóságnak és a gyerekességnek a netovábbja.
6/9 A kérdező kommentje:
Én pl szeretem a 600 asomat mentem már ezressel ugyan nem az újkori csodával de az s erős volt,meg volt már kawasaki zx636 osom ami a mostani hondámnál erősebb volt kicsivel,de nekem ez a gép elég,sőt hiába van rajtam is néha hogy gyenge mert nem gyenge ki sem tudom használni,na meg ugye nem sűrűn pörgetem 8000 fordulat felé.Én úgy érzem nincs szükségem erősebb sportgépre,bár szerintem nem a lóerő a lényeg az erősebbnél legalább is számomra,hanem a nyomaték nyomatékban meg van jobb egy ezres sportmotornál is,meg egy nyomatékra hangolt gép ugye máshogy adja le az erőt is,mert egy nyomatékra hangolt gép mellet egy 190 lovas ezres gép is csak egy pörgős gépezet.Tudok olyat aki azt mondta az ezres k8 as gsxr erén kipufogó rendszer sportlégszűrő van pc vel és azt is gyenge neki néha.
2015. szept. 6. 11:45
7/9 anonim válasza:
Ez a rivalizálás benne van az ember vérében, és ezért néha leszóljuk a másikat, ezt kár is vitatni.
Nekem is 1000-res sportgépem van, mondjuk elég lenne a 600-as is, de azért néha jól esik, mikor megyek 3-ban, és nyélgázt húzok, és leszakítja a fejem. Talmácsinak sincs igaza, mert egy 125-ös motorral ha közúton haladni akarsz, akkor tiltáson kell állandóan pörgetni, és így hamar szétmegy a motor. Én meg az 1000-resnek ereje 10%-át ha kihasználom, és megnyugtató, hogy van erőtartalékom, sokkal könnyebben előzök, és ugye a motor is tartósabb.
8/9 anonim válasza:
Gondolom Talmácsi nem akar falvak között 150-nel menni.
9/9 A kérdező kommentje:
tegnap 16:31
Nekem a cbr600 110 lóerő nem ezer de előzgetés simán megy lehet kicsit pörgősebben mint egy ezressel de itt is van tartalék,egy gázhúzás és akár egy egész sort megelőzök.
2015. szept. 7. 02:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!