Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik autómárkák...

Szerintetek melyik autómárkák a legmegbízhatóbbak, legjobbak?

Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 22:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#6-os, jo vicc volt😅😅 Ja kimesz a vilagbol a kovi szervizig.
2015. szept. 6. 09:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Az öszes japán (nekem Mitsubishim van, és soha nem hagyott még cserben) és a régi BMW-k meg Mercik. A maiak felejtősek,mert telepekolják őket minden féle hókuszpókusz elektronikával,amik aztán a legbanálisabb hülyeségeket produkálják. Japán autónál legelább tudhatod,hogy abban ami elektronika van,az még 30 év múlva is működni fog,mert azért lett AZ és ÚGY belerakva, és nem arra mennnek,hogy a reklámban minél több hangazatos hülyeséget fel tudjanak sorolni,csak azt elfelejtik mdoani,hogy ezekk miatt fog állandóan az út szélén állni az autód. A német Bosch-Siemens féle elektronika fényévekkel a Japán mögött van,mert egyszereűen trehányok és pancserek. Lehet gépészeti megoldásokban és szerkezetileg vannak ugyanolyan jók a németek,csak egy modern autó fele már lassan elektronika, és ebben meg nagyon nem tudnak jól produkálni. A francia autókról emg aztán ne is beszéljünk..
2015. szept. 6. 12:27
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

"#6-os, jo vicc volt😅😅 Ja kimesz a vilagbol a kovi szervizig."

Nem viccből mondtam. A német autók nagyon kifinomultak, azért igénylik a törődést. Van tapasztalatom az újabb németekkel is, ha megkapják 10 ezrenként a jó olajat, az automataváltó 60 ezrenként az olajat, és nem Ukrajnában, hanem minőségi üzemanyagot kap (nálunk is van olyan), akkor tényleg örökélet. Persze ez is így költségesnek tűnik, az is. Elismerem a japán autókat, azok nem ilyen igényesek, de nem is olyan kifinomult egy Toyota, mondjon nekem ki mit akar. Az elektronikáról meg annyit mondok, hogy nem a VW-nek meg az Audinak voltak olyan gázpedáljai, ami magától gázt adott, és embereket ölt meg (Toyota). Persze a németek sem mindig adják meg az autóknak ami kell, így a 300 ezerrel behozott Audit lehet gatyába kell rázni kicsit (sokat kell költeni, igen), de utána nagyon megbízható még sokáig.

2015. szept. 6. 12:51
 14/22 anonim ***** válasza:
Jó újra látni téged 12-es, látom nem sikerült frissíteni a random ökörségek adatbázisát, maradtak a légből kapott személyes indokok :)
2015. szept. 6. 13:52
 15/22 anonim ***** válasza:
Én is örülök, és ezek továbbra sem személyes indokok, hanem az,hogy a családomban mióta élek kb. 15 db Japán autó volt, és egyikhez se kellet sárga angyalt hívni , míg az út szélén látom sokszor a 5-6 éves nagy "prémiumokat" a fejüket vakargatni és olyankor csak nevetek:) A múltkoriból annyit tanultam,hogy veletek nagy német fanokkal (megjegyzem valószínűleg többször jártam ott ((most nyáron a Mercedesnél és Porscénál voltam kint)), és nyílván tudod h családomból is ott dolgoznak mág jóideje..) veletek nem állok le ezentúl komolyabban vitatkozni,mert egyszerűen fanatikusok vagytok, és műszakilag mélyen alulműveltek. Egyébkétn láthatod,hogy itt is többen írják a japán , minta BMW-det meg az Audidat ;)
2015. szept. 6. 16:11
 16/22 anonim ***** válasza:

15-ös

Te vagy a fanatikus, úgy beszélsz a japán gépekről mint az Istenről, míg a németeket meg lenézed. Én nem hiszem hogy fanatikus lennék azzal, hogy beismerem, hogy a német gépek sok törődést igényelnek, és azt is beismertem, hogy a japánok sokkal igénytelenebbek. De ha egy németet rendben tartassz, akkor nem ér fel egy japán sem hozzá. Ne válaszolj, nem érdekel a vita.

2015. szept. 6. 16:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Igénytelenebbek a Japánok ezt nem vitatom. Csak az igénytelen szónak itt kifejezetten pozitív jelentése van, ugyanis nem kell állandóan b..tatni meg piszkálni,hanem egyszerűen csak megy és megy. Mig némettel a szervízbe járkálhatsz elég sokszor. Attól kifinomult egy autó,mert mindig tönkre megy rajta valami? Tudom én,hogy jók a németek amíg mennek,csak mi van amikor enm? Jah,hogy nektek egy autónál az utolsó szemnpont,hogy állandóan szervízbe kell vinni minden hülyeséggel? Akkor egészségetekre, csak ezt nem úgy hívják,hogy minőségi tervezés, hanem szemétgyártás, csak annyi,hogy kaptok egy jó nagy adag öntudatot a sz..otok mellé, amivel veritek a nyálatokat,de attól még nincs mire, mert a műszaki csúcstól nagyon messze vagytok, csakúgy mint a megbízhatóságtól.
2015. szept. 6. 21:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Általánosítás, Általánosítás, Általánosítás, volt 20 japán kocsim, random shit type here, légből kapott hülyeségek, általánosítás...
2015. szept. 6. 22:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Megbizhatatlanok a német autók? Akkor a dízel taxi Mercik hogyhogy mennek még sokszázezer km után is?
2015. szept. 6. 22:05
 20/22 anonim ***** válasza:
olvasd vissza a válaszomat, írtam,hogy a régi mercik jók ;)
2015. szept. 6. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!