Bőr ülést kárpitossá alakítani kárpitozás nélkül TIPPEKET?
Figyelt kérdés
Használt autót szeretnék venni, találtam is egy kifejezetten jót, egyetlen hibája számomra, hogy bőr ülések vannak benne, amit én nem szeretek.
Valaki tud olyan huzatot, ami nem csúszna el a bőr ülésen, vagy valami más megoldást is elfogadok.
Köszönöm :)
2015. szept. 5. 14:53
1/2 anonim válasza:
A bőrt leszedetni, meg újrakárpitozni szövettel kárpitossal (szakemberrel), szerintem kb. ugyanannyi lenne, mint keresni egy komplett típushoz illő ülésgarnitúrát bontóból (szép állapotút), és egyszerűen kiszerelni a bőrözöttet, beszerelni a szövetet.
2/2 anonim válasza:
Keresel egy típusspecifikus facebook csoportot, kb minden autóhoz van normális állapotú bontott beltér. A bőrös garnitúrát eladod az árából meg veszel egy nem bőröset. De sztem a legtöbb illegál bontós simán belemegy egy 1v1 cserébe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!