Megközelítőleg mennyiből jönne ki egy kárpitozás?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem hogy újrakárpitoztatnám az autómban az üléseket és az ajtókat. Az előző plüss már eléggé gyatra állapotban van és most bőrt szeretnék (műbőr vagy hasított disznóbőr) nagyjából mennyibe jönne ki ez egy átlagos autóhoz?2011. márc. 23. 22:59
1/1 omadjoe válasza:
autohoz kell az ülésekhez 7-8 méter kárpitanyag, métere 3500 ft-tol. ha börözni akarod, akkor m2-e 25e ft-tol van. de azt nem tudom megmondani mennyi kell, mert nem én, hanem anyám foglakozik ezzel. ja meg persze a munkadíj. átbörözést 50e ft körül szokott kérni. de nekem ingyen csinálja az a autoimat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!