Hogyan kell bekötni a simson feszültség szabályzót? (ami egyben az index, és a töltés is ha jól tudom)
2015. szept. 4. 16:11
1/4 anonim válasza:
megnyitod a böngésződet, rámész a googlira, beírod, hogy ,,simson 12v kapcsolási rajz,, és kiválasztod a neked megfelelőt...
amit linkeltél az az elba(4 lábas) , csak sima index szaggató, a töltésszabályozó az az ewr(6 lábas)
2/4 anonim válasza:
Az Elba az index relé és feszültségszabályzó is egyben, hiszen töltést szabályoz. Ez esetben ha nincs EWR, akkor egy egyenirányítót kell beépíteni elé.
Az EWR is feszültségszabályzó. Ez felel azért, hogyha kiég az első vagy a hátsó izzó, akkor ne jusson túlfesz az épen maradt izzóra. Az EWR egyenirányító is és plussz néhány volt feszültséget enged azért hogy éjjelifény állásban (gyújtáskapcsoló II-es állás) a km-óra és a helyzetjelző világíthasson.
Javaslom az utóbbi rajzot használni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. nov. 12. 10:23
4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nekem ez elég bonyolult, még eddig nem csináltam ilyet, vettem a motorhoz egy komplett kábel köteget, be is kötöttem, de akksi még nincs benne és most se index se világítás nincs, de indul, és le is áll :) ezt a hibákat az okozza hogy nincs akksi? Mert tudtommal az hogy nincs akksi az csak az indexre hat ki
2016. nov. 12. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!