Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehéz megtanulni motorkerékpár...

Nehéz megtanulni motorkerékpáron sebességet váltani?

Figyelt kérdés
Autóm és robogóm is van és most gondolkodom egy 125cm3-es motor beszerzésen, de nem tudom, hogy mennyire lenne nehéz megtanulni a váltó kezelését. 17 évesen egyszer ültem Simsonon 5 percet, de azzal nem tudtam váltani, állandóan lefulladt a tulaja meg kiröhögött.
2015. szept. 3. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem nehéz,van akinek 1 perc,van akinek 15 perc a váltó kezelésének elsajátítása.
2015. szept. 3. 16:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem nehéz. No persze, ha nem pöpec állapotú a váltó, akkor lehet benne nehézség (olajcsere előtt az enyémé nehézkes, sőt, csak olajcsere után finom egy ideig, utána nehézkesebb, ez a fajta ilyen, engem nem különösebben zavar, van, akit pokolian. pont mint a v2 vibrálása :D), az én motoromat pedig nem olyan könnyű üresbe tenni, extrém finoman kell, különben túlszalad (amikor tanultam vele, eleinte egyszerűen nem tettem üresbe, nem kötelező az).

De alapvetően váltani könnyű. Hamar belejön az ember.

2015. szept. 3. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!