Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől áll le a robogo ha...

Mitől áll le a robogo ha világítást kapcsolok?

Figyelt kérdés
Mentem vele tegnap, aztán vilagitast akartam kapcsolni mivel kiertem lakott teruletrol, ezert forditottam egyet a gyujtaskapcsolon. Erre leallt a motor és eltűnt minden a kijelzorol. Aztan tudtam indítani. Ma eloszor mukodott rendesen, aztan mikor baratomtol haza akartam indulni, hiaba forditottam a kulcsot, mukodott a kijelzo de meg se nyikkant az önindito huzasara.
2015. aug. 30. 18:29
 1/3 anonim válasza:
Mert szar
2015. aug. 30. 22:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Most te komolyan azért jársz ide, hogy trollkodj? 40%... De igazából arra se vagy jó, mert egy értelmes mondatot sem vagy képes leírni.
2015. aug. 30. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Érzésre szerintem valahol összezár. Meg kéne nézni a csatlakozásokat, valamelyik nincs-e kilazulva, esetleg nem-e ér valahova oda ahova nem szabadna.
2015. aug. 31. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!