Melyik jobb tuning alap? Afn vagy 1z? 1.9tdi
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék motort cserélni b3 Passatomba és nem tudom melyik motorra essen a választás. 160-180lovasra szeretném a későbbiekben tuningolni. Az lenne a kérdésem, h melyikkel járnék jobban? Az 1z 100e míg az Afn 150e ft körül van. A két motorban más a hajtókar és a dugó vagy ugyanaz?
Válaszokat előre is köszönöm
2015. aug. 30. 18:01
1/2 anonim válasza:
Mindenképpen az AFN, mert az alapból erősebb 20 lóval, és ami még fontos, hogy ezen már változó geometriás turbó van, ami azért nagy előny. Meg ahogy hallottam, mindenki az AFN-t tuningolja inkább.
2/2 anonim válasza:
Teljesen m1 hogy melyiket veszed, mivel a turbót le kell cserélni nagyobbra , meg nemárt egy nagyobb porlasztó. A motor belseje ugyan az. Viszont az AFN már villanyadagolós.
Nem vagyok nagy TDI tuningos, de ha jól tudom megbízhatóan 140-150 pacit tud az AFN gyárilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!