Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj a simsonak ha...

Marcell0001 kérdése:

Mi lehet a baj a simsonak ha nem megy anyit amenyit kéne?

Figyelt kérdés
16n1-11 karbi 70 fuvoka de 72 kéne rá gyárilag 60/2 henger 50 henger fej pöpec gyujtás melegen hidegen könyen indul gyertya szép ősz barna dugatyú kép szép .16 lánckerék és 68 70 a vége 55 kg alatt mi lehet a gond ? :/

2015. aug. 30. 14:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
kitudja forgatni hid el érzem rajta hogy még menne csak valamitöl nem tud :/
2015. aug. 31. 16:35
 12/17 anonim ***** válasza:
ki tudja forgatni de mégse? :D pont azért nem tudja kiforogni, mert nincs kraft... nekem 17-es lánckerék volt fenn és a 70-es henger sem tudta kiforgatni, 3-ban még jól húzott, 4-esben már semmit nem tudott rátenni, csak tartotta a tempót amíg nem jött egy emelkedő vagy szembeszél, egyszerűen túl hosszú volt az áttétel, persze lejtőn belefutott a 90-be is, de egyenesben 75-nél meghalt... a 70-es 4 felömlős is épphogy ki tudta pörgetni a 17-es lánckereket, így ment 80-85 körül
2015. aug. 31. 23:50
 13/17 veterán vas ***** válasza:

"gyertya szép ősz barna" :) Te hol tanultál olvasni?

Tényleg szép az ősz -már aki szereti- de a gyertya esetében őz barnáról szoktak beszélni. Úgy mint őzike, őzgida, őzbak, őzsuta, stb. Érted? Nem egy évszak, hanem egy állat.

2015. szept. 1. 00:02
 14/17 anonim ***** válasza:

mit vársz egy elavúlt technikától, hogy megy 80-90-el? Annyira nem rossz a simson mert a mai napig életben lehet tartani, de azt mindenki tudja hogy már a 80-as években is elavult volt, mióta nincs gyári alkatrész hozzá azóta pedig végképp szar lett az egész.

Én csak azt nem értem hogy a mai világban sokan miért foglalkoznak még ezekkel a rohadt ocsmány, korszerütlen szarokkal, mikor fényévekkel jobb motorok vannak tőle. Ha retro kell, ott vannak a 70-es 80-as évekbeli olasz és japán motorok, messze korszerűbbek, jobbak vagy a mai modern gépek.

2015. szept. 1. 12:09
 15/17 A kérdező kommentje:
ez nem kötekedés ne is vedd magadra tényleg de a simson az örök ;) legjobb motorok ha vizből kiszeded akkor is megy nem lehet megölni az alakja egyszerű és gyönyörű 50ccm3 képest meg nagyon erős lehet jol "tuningolni" és sorolhatnám de persze ez a te véleményed én meg megszálotja vagyok és fanja is :D A SIMSON ÖRÖK ;)
2015. szept. 1. 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Tegyél rá 15-ös első lánckereket és a szád körbefutja majd a fejedet, úgy fogsz örülni.

Amúgy meg a lánckerék cserénél cserélni kell a Km. meghajtó csigáját is máskülönben minél kisebb lánckereket raksz annál többet fog mutatni az óra.

Íme:

[link]

vagy:

[link]

2015. szept. 2. 09:38
 17/17 anonim ***** válasza:

nem rossz a simson ha gyári, én megbántam, hogy keményen tuningoltam, (70/4f) mert állandóan túlmelegedett...

sajnos a vízhűtés elengedhetetlen az erős tuning mellé, a gyári léghűtő bordák nagyon soványak egy duplájára emelet teljesítményű géphez, ezt tapasztalatból mondhatom

2015. szept. 2. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!