Mit tegyek hogy hangosabb legyen az autom?
Figyelt kérdés
Egy 1990-es evjaratu 1400 cm3 Ford fiestam van.elso autom es nem vagyok egy nagy szaki.szeretnem hogy jobb hangja legyen mert ez az alap hang nem jon be. 1gyari dob van rajta hatul( ennek kiherelest is valaki reszletezhetne mert meg nem csinaltam ilyet!!) bar leszedtem ugyanugy halk maradt tehat meg valahol van benne valami folytas. meg eggy gyari katalizator van rajta. otletek?tippek?tanacsok? elore is koszonom a valaszokat. Negativ hozzaszolasokat mellozzuk kerem a kedves olvasokat :))2015. aug. 28. 12:55
2/12 A kérdező kommentje:
tehat azt mondod az egesz kipufogo rendszert csereljem vastagabbra? nem akarok neki annyira nagy hangot nem akarok zavarni senkit.csaj hogy legyen egy picike hangja.
2015. aug. 28. 13:07
3/12 anonim válasza:
Nem negativoskodni akarok, de 1400 cm3-tol ne varj jo hangot.
De javaslom hogy vagy vegyel ra egy sportdobot, termeszetesen mubizonylattal, tetesd fel, es irasd be a forgalmiba.
Vagy menj el valamelyik kipufogo szakihoz (pl. Janó dob) es ok tutira segiteni fognak neked.
Sok sikert!
5/12 A kérdező kommentje:
aha.koszi xd
2015. aug. 28. 13:11
6/12 A kérdező kommentje:
sufni tuning negoldasok is erdekelnek.30ezer ftert vettem a kocsit nem akarok ra nagyon kolteni :D
2015. aug. 28. 13:12
7/12 anonim válasza:
Akkor egy félméteres betonvasat ussél be a kipufogócsovon, az majd jól szétberheli a lamellákat a dobban. 30ezres kocsihoz ideális :)
8/12 anonim válasza:
Jobb hangja nem lesz, max hangosabb.
9/12 anonim válasza:
Menj a méhbe és keress valami kocsit amin "csinos" dob van,kapd le és fizess érte 4e ft-ot...
Sufni tuning.
Kifognak röhögni mindenhogy,1400 cm és hallható hogy csak a hang nagy (a dobtól) és más nem.
Olyan ,mint amikor a ladára tesznek egy astra g felnit és már tuning ...
[link] nézegess itt!
10/12 anonim válasza:
Dobd ki a dobot és hegyessz a helyére egy sima csövet... olyan hagot fogsz kb. eléri mintha egy traktor lenne, mást nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!