Hogyan tudom elérni hogy hangosabb legyen a robogóm?
Figyelt kérdés
A motoromnak hangosabb kipufogót akarok. Hogyan tudom megcsinálni hogy a kipufogó hangosabb legyen?2009. aug. 7. 15:13
1/21 anonim válasza:
Hány éves vagy? 10-re saccolom...
2/21 anonim válasza:
Lement az eszed???? Csak idegesitesz vele mindenkit, meg hülyének néznek, ha bög a kipufogója a motorodnak, nem fogják nagyobbnak gondolni. Egyébként még meg is büntethet a rendör.
4/21 anonim válasza:
Robbantsd fel, ha lehet, magaddal együtt...
5/21 anonim válasza:
Adj ki hangokat a száddal miközben mész. Brum-brumm-brrrr. Vagy szerelj bele traktor motort.
6/21 anonim válasza:
az utolson szetrohogtem magam, de ha ertelmes valaszt akarsz akkor sztem vagy vedd le a kipufogot, vagy furj minel tobb lukat a DOBA es akkor iszonyatosan fog bogni
7/21 A kérdező kommentje:
Barmok, komolyan!!!! Nem ez volt a kérdésem! Normális válaszolók nincsenek? És 10 éves, honnan veszed? Barom, mert ez vagy! 19 vok te! Volt egy kérdésem, és meg is lehet csinálni de látom ti oviba jártok ennyi ésszel..brümmögjek..te talán azt csinálod, de én nem 4 éves vok! Ennyi!!! Kíméljenek az lyenek!
2009. aug. 7. 16:32
8/21 A kérdező kommentje:
Nem ment le sehova az eszem! NA MEG LE? Normális vagy ember? Meg egyébként el se ment!
2009. aug. 7. 16:34
9/21 anonim válasza:
Válts traktorra, az való az értelmi szintedhez...
10/21 A kérdező kommentje:
MIÉRT KELLENE NEKEM TRAKTOR? Ez egy egyszerű kérdés! Hogyan tudom elérni hogy hangosabb legyen a KIPUFOGÓ?, nem arra akarok kilyukadni hogy nagyobb motornak nézzék, a robogót!
2009. aug. 7. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!