Hogyan tudom elérni hogy hangosabb legyen a robogóm?
Figyelt kérdés
A motoromnak hangosabb kipufogót akarok. Hogyan tudom megcsinálni hogy a kipufogó hangosabb legyen?2009. aug. 7. 15:13
11/21 anonim válasza:
Szerelj a robogóra kapát, majd húzd a betonon. Kapa nálatok biztosan van...
12/21 anonim válasza:
lyikazd ki a kipufogót,tegyé rá SPORTdobot:DD(ettöl +50lóeröt kapsz):D de ha meghallom hogy nálunk berregsz leszedlek róla és az elsö konténerbe behajitalak mindkettötöket!amugy nem tudom minek akarod hogy hangosabb legyen mert kib@szott idegesitö mikor reggel arra kelek fel,hogy a szomszéd döngeti azt a kis sz*r 50-es retkét!nem tudom mi a jó ebben?!fúj!vegyél inkább autót jobban jársz!
13/21 anonim válasza:
19 vagy , de az értelmi szinted 10 alatt van!
Mi a francnak kell hangosabbnak lenni a kipufogónak?? Úgy férfiasabbnak éreznéd magad????!!
szánalmas
14/21 anonim válasza:
Sportdob, vagy lyukakat fúrsz a kipuba.
Egy értelmes válasz...amúgy az előzőkön szarrá röhögtem magam:D:D
15/21 A kérdező kommentje:
haha...tényleg naon viccesek
2009. aug. 7. 22:54
16/21 anonim válasza:
:D besz&rok rajtaok, nemértem minek nyúzod azt a mákdarálót, olyan mintha egy sámlin gurulnál és húznád neki mint a 3évesek az elektromos tütün, a robogó 3 kilóméterre való amig elmész kenyérért,... bazz ha ekkora TU(NNING maker vagy, akkor vegyél egy szimszont rakd rendbe, fesd le meg huzalozd újra.. aztán azal lehet motorozni meg szép hangja van, RÁADÁSUL megatnulsz szerelni és motorozni, mert mákot darálni 10 éves is tud... VÁLASZ: sport dob...: 50 lóerővel egy autót se lehet könnyen tuningolni XD széttépné a sámlidat, amugy vegyél 5-6 ezerért igazi kipufogó sípot ami tilos magyarországon, csavarozd be és krosszhangja lesz a háztatási kiseszkozödne, vagy fúrj körbe -45 lukat a dob vége felé és hegessz bele egykét drótszálat, de a legegyszerűbb és olcsóbb ha egy plasztikkártyát csipeszelsz a villára és a küllők közé lógatva csattogtatod, te idegölő vadállat :D... marhajólnézhet ki egy 19 éves srác egy robogón .. röhögnöm kell ..csöcs
17/21 anonim válasza:
Vegyél egy Polini kitt-et nah ennek van hangja. De ha kipuf-t akarsz akkor csak vegyél stage 6 pro;stage 6 R 1200;stage 6 R1400 ; Yasuni C16-C21-C20 de ezekhez komoly henger kell nem jó nekik a gyári henger.Mert csak csökken a teljesítmény és nembiztos hogy nől ,de egy 70-es sport;mid race; high end; EVO hengerrel már lesz hangja és nemis kicsi :D
18/21 anonim válasza:
Ugy fogod hallani a robogod hangját , ha otthon a fiokodbol kiveszed a hallásérzékelo készulékedet, amit az orvosod felírt , mint siketeknek , hidd el, akkor beton hogy sasolva meghallod a hangját , haver!
19/21 anonim válasza:
:D Nagy marhák vagytok! De jót röhögtem...! :D
20/21 anonim válasza:
úgy hogy kidobod és akkor olyan szép nagy csattanó hangja lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!