Mi legyen az első autóm?
Lassan autóvásárlás előtt állok és elég tanácstalan vagyok. Ha tudnátok segíteni annak igazán örülnék.
Ami fontos:
- Alacsony fogyasztás
- Megbízhatóság
Más nem igazán érdekel nem vagánykodni akarok ebből már kinőttem :) Suzuki és Daewoo Tiko amit kizártam :)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Jéézusom Renault Clio fél évig volt meg. Keveset evett az oké, amúgy a gatyám ráment. Hibalista: önindító, generátor, hengerfejtömítés, hűtőcsere, folytonos elektronikai problémák, fűtés stb. 3x trélerrel hozták haza. Golf III tdi agyonverhetetlen megbízható igavonó 4 liter/100km. Ennyi pénzből sajnos nem kapsz. Azóta váltottam csak Toyota ha a megbízhatóság a cél.
300-ból csak az átiratás biztosítással együtt kb 70 ezer tehát 230 ezer marad az autóra. Nem beszélve olajcsere az szinte kötelező vétel után a motorba és a váltóba meg egy levegőszűrő az megint egy tizes (minimum) és jó ha van egy kis tartalék az esetlegesen felmerülő hibákra. Tehát gyakorlatilag 200 ezer a normális keret az autóvásárlásra.
Lehet ennyiért jó kocsit venni de azt ki kell várni és nincs sok választási lehetőséged szóval komprumisszumot kell köss. Fiat, Ford kilőve szívás mind a kettő. Opel Corsa, Astra ezek jók itt a rohadásra kell figyelni Astra hátsó alváznyúlvány porrá tud rohadni nem is gondolnád miközben az autó kívül-belül gyönyörű :) Tudom hogy Suzuki kilőve számodra :) De azért elgondolkodnék a pénzügyi kereted nézve. Nagyon megbízható, filléres alkatrészek, kis fogyasztás, alacsony szervizigény. Az 1.3-as jó választás lehet.
Senki nem írt 100 ezret az átiratásra, hol látsz te ilyet.? na most végig pörgettem kíváncsiságból a használt autót :D nos igen van pár ami vállalható. Amit a 3. is írt Micra, Colt plussz Opel vectra, astra. Azzal meg ne fárassz hogy a Suzuki örökké meghibásodik ráadásul 2 is van a családban faék egyszerűségű autó persze olajat azon is kel cserélni meg fékbetétet :)
válasz kedvedre autót, sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!