Milyen autót vegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
1-1.5 millió ft között, 3 ajtós. Nem szeretnék "versenygépet", de szeretném, ha lenne benne egy kis élvezet. Jelenleg egy régebbi swiftet használok, nincs vele baj, de pont amiatt cserélném, mert kissé gyenge. Igazából még mostanában fogalmazódott meg bennem a gondolat, így konkrétan nem nézegettem kocsikat, úgyhogy jöhetnek bőven ötletek, tapasztalatok. Köszi!2015. aug. 24. 21:34
3/7 anonim válasza:
Mit javasolnak itt. A suzuki még az opelnál meg a fiestánál is jobb.
5/7 anonim válasza:
Én biztos hogy importálnék be valami normálisat. Sajnos Európában nem igazán lehet kapni normális autókat, amiket élvezet vezetni (pár fajta azért van, pl. Lada, BMW meg persze japán autók).
6/7 anonim válasza:
Legjobban Opellal jársz, ár érték arányban.
Egyébként ennyi pénzért már elég széles a paletta, Corsa, Astra, Golf, Polo, Fabia, Ibiza, Leon etc
7/7 anonim válasza:
Ezek közül a Fordok, azon belül is a Focusok adják a legjobb élményt, sok focusos oda van meg vissza, én is próbáltam, nem rossz. Mellette szól még, hogy Magyarországon is van választék belőlük bőven és nem is drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!