Egy pörgős 1.8 GTI vagy egy nyomatékos 1.9 TDI?
Pörgős GTI, szeretem a pörgős motorokat és nem szeretem a dízeleket.
Egyébként mindkettő nagyon jó motor, de az olajat zabálják a VW benzinesek (talán a dízelek is, azt nem tudom), erre figyelni kell :)
Én kicsit földhöz ragadt vagyok, de 1.8GTI az valamikor a Golf II érűban volt, ott meg még nem volt TDI, nem? :D
Attól függ mire kell..
Nem tudom mit jelentenek ezek a betűk, csak sejtem. Nekem valahogy a VW konszern autói kimaradtak az életemből.
Ha jól gondolom a GTI egy szívó benzines, a TDI meg CR-dízel. Ez esetben egyértelműen az utóbbit választanám. Kinek mi, de nekem a szívó benzines megfelelt a 90-es években, de ma már biztosan nem vennék ilyet. Üvölt, vinnyog, mint egy fúrógép hogy valami kis erőt ki leessen hozni belőle. A dízellel meg halkan szépen elsuhansz, ha erő kell, nem kell visszaváltani és bőgetni a motort, hanem egyszerűen kicsit jobban rálépsz a gázra és hátba vág.
A benzinfanokat kérem, hogy kíméljenek! Nem vitatkozni akarok velük, nekem arra nincs se időm, se energiám. Csak a véleményemet és a tapasztalatomat írtam le.
7-es: Nagyon nem :) Sőt, pont 90-es évekről beszélünk. Adagolós dízel, szívó benzin. A GTI-t nem ismerni...
De érdekes a dízel hangját felhozni vitában egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!