Milyen motort vegyek?
Figyelt kérdés
Na, ma végleg elegem lett a Simson szereléből ezért eladom és veszek egy új motort. De melyik éri meg? 125ccm kellene, enduro. 4 ütemű de ha 2 ütemű de nem kell kevernem az is jó. Tapasztalat meg van. Inkább olaszokban gondolkozom de ha valaki tud konkrétat ami megfelel a célnak az jó lenne. Többnyire városban és úton használnám terep ami max föld út kevésbé de ott is jó lenne ha menne. Robogók egyáltalán nem érdekelnek. Kösz majd a válaszokat2015. aug. 21. 18:56
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és olyan kéne ami 11kw (szar jogszabályok) vagy legalább amit lelehet papirozni kevesebbre
2015. aug. 21. 18:58
2/9 A kérdező kommentje:
De lehet inkább lerakom az A2 és akkor mehet a 35 kw
2015. aug. 21. 19:06
3/9 anonim válasza:
Nekem 50 es piaggiom 2t van. Barátom 100-as 4 ütemű honda leadjáról majdnem leestem, úgy gyorsult! 125 nél már lehet 4 ütemű a gép.
4/9 anonim válasza:
Bocs ezek robogók, de 125 nél a 4t is nagyot tud harapni
5/9 curver válasza:
Én a helyedbe még várnék a négyütemmel .Egy 125-ös kétütem többet tud mint a négy plusz élvezetesebb is a powerszelep nagyon sokat számít ha olasz motort akarsz akkor szerintem Cagiva (nekem is az van) Aprilia
6/9 curver válasza:
Amúgy az elsőnek üzeném ha nem kapaszkodik normálisan akkor egy Pony Rometről is le esik mert az akkorát gyorsul hogy:úúúááá
7/9 A kérdező kommentje:
Ütem mindegy csak keverni ne kelljen, Cagiva meg Apriliában gondolkoztam, de nem tudom melyik éri meg jobban most. Letegyem az A2 vagy a B-ről menjek A1re? Nehéz dönteni
2015. aug. 22. 00:33
8/9 anonim válasza:
Kérdésedben enduró-t írsz, Aprilia Pegaso 125 nagyon jó választás. Városban, terepen egyaránt használható, én 1000 km-es túrát is mentem vele.
A sajátom 38 lóerős, nagyon bír menni, bár én csak aszfalton használom, ezért a gumik is túra sport-ok rajta (elől 110-es, hátul 160-as), úgy van hangolva, végsebessége 170 km/h de tartósan 120 km/h-al elközlekedek vele (a 250-es 4T-ket messze odaveri).
Szerintem rakd le az A2 kategóriát és nem kell a papírozással baszakodni, ha egy 33-38 lovas Pegaso-t vissza akarsz fojtatni az is pénzbe kerül, utánna forgalmi, NKH stb. az is pénz, végeredménybe ugyan ott vagy ha csinálsz egy A2 kategóriát.
9/9 A kérdező kommentje:
Fojtatni?? Dehogy, meg vannak erre az emberek. Köszi, megnézem
2015. aug. 22. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!