Milyen motort vegyek?
Figyelt kérdés
A motort többnyire utcán használnám, de néha, azért földes utakra, néha az erdőbe bemennék vele, de nem a tökig érő sárba, hanem a földesebb utakra. Viszont néha hosszabb távokat is megtennék vele, tehát egykét doboz nemárt ha rálehet tenni, maga a motor ne legyen túl nagy, 125, 250-ben gondolkodtam, néztem is egy Suzuki van van 125-öt, erről vannak vélemények? Na szerintetek pár száz kilométeres túrákra, könnyebb terepekre ez a motor mennyire lenne jó? Vagy milyet ajánlanátok, inkább 125-öst, mert a1 jogsihoz kell.Na akkor szerintetek melyiket, milyet, lehetőleg új motort. A válaszokat előre is köszönöm!2015. aug. 14. 23:37
1/2 anonim válasza:
Újak közül nem hiszem, hogy találsz olyat ami mindkét terepen megállja a helyét. A Suzuki között nézelődhetsz ott nagy eséllyel találsz jót. A Van-vannal szerintem halál a hosszabb út bár még nem vezettem...
2/2 anonim válasza:
husqvarna, husaberg ktm , vannak 45 loeros husqvarnak is 125 kobcentivel, hagyd a japan szarokat ensezrintem nekem csak a jo tapasztalat volt a sved gepekkel (husabergem van) miig a japannal csak a baj volt es gyengek es nagyon nehezek es nincsennek annyira premium kategoriara futtatva mint a svedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!