Milyen dízel autót vegyek 1 millió ft-ért?
3 gyerekem van és szeretnék valami megbízható autót venni, párom a Hyundai Accenttel szemezget, abból nagyjából fiatal évjáratú kapható és nem sok km-el, én idegenkedem tőle.
Mit ajánlotok ami bevállt?
én a benzinmotorra esküszök! :)
bár a mai üzemanyagárak mellett lassan kimegy a benzines a divatból :(
Igen én is benzinpárti vagyok, hacsak nem ismert előéletű elsőtulajdonos használt dizelről van szó, valós futásteljesítménynyel.
A dizeljavítása sokkal nagyobb költség lehet, mint amennyit az üzemanyagon spórolhatsz vele
én meg dízel párti vagyok. nekünk már kb 15-16 éve csak dízelünk van, és soha nem volt gondunk. amúgy volkswagenünk van és nagyon bevált autó. szerintem ha veszel akkor ezen ne spórolj. úgy értem, ha 1 kocsit árun alul kínálnak az csalóka lehet. szerintem német márkában gondolkozz. (bár nem tudom milyen kivitelben gondolkozol)
pl:
Szia
Én ejánlom a Hyundai accentet mert olcsó és egyszerű, nem fog elromlani olyan könnyen. Ez a legolcsóbb fiatal dízel használtautó. 10 évnél öregebb autót meg végkép ne vegyél mert évente kell műszakira vinni ami kb +100.000Ft/év
remélem segítettem
Hogyan lenne már 100 ezer? ha nincs semmi baja akkor nem 100 ezer..
Nekem eddig a legtöbb 60 ezer volt egy vén rozsdás Skoda 120-assal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!