Második autónak újabb generációs (2003-ban mutatták be) Seat Cordoba? 1400-es,75 lovas motorral?
A jelenlegi kocsi egy 2000-es évjáratú Swift 1.0 GLS.
Jó vásár lesz-e, van-e olyan megbízható, mint a régi
Swiftek, tapasztalatok a tulajoktól, formáról vélemények,
s főleg az, hogy a 75 lovas mocival milyenek a menettulajdonságok? Előre is köszönet.
Ja még annyit, hogy 2004\2005-ös évjáratra gondoltam,
az még nem olyan öreg...
A swift egy könnyű autó, kis motorral is egész fürge. A seat a 75 lójával lomhának fog tűnni. Az is egyébként.
Fenntartási költségekben a Swifthez kevés autót lehet hasonlítani, de inkább bicikliket :D
Seat az jóval szervizigényesebb autó, nem rossz autó, de kéri néha a törődést, illetve azért szokott benne elromlani ez-az, és mivel VW konszern, az alkatrész sem lesz olyan olcsó hozzá mint a Swifthez.
2-es Swiftre nem gondoltál? Hasonló jó tulajdonságai vannak mint az elődeinek.
Nagyon köszönöm a választ, régen olvastam már ilyen hasznos,
jó választ. De igen, gondoltam már a 2-es Swift-re is, de
őszintén nekem a "régi" Swift formája sokkal jobban tetszik,
főleg a 3 ajtósé, a másik meg, hogy a régiek egyszerűen "kinyírhatatlanok", kis túlzással. Az előbbivel nyilván nem
mindenki ért egyet, de szerintem a 3 ajtós régi Swiftnek elég jó formája van még mindig, szépen ível a C-oszlop, nem olyan szögletesen levágott és nem olyan "seggberúgott" hátuljú, mint a 2-es Swift. Ajánlották az Ignist is, de az
nekem végképp nem tetszik, volt is a családban, teljesen kiakadtam először, akkor inkább már az újabb Cordoba, mert
azzal legalább egy színház előtt, elitebb körben is meg lehet jelenni, nekem legalábbis NAGYON tetszik a formája.
Úgy is reklámozták anno, ez minden idők legáramvonalasabb Seatja. Nem tudok ezen állítással vitatkozni.
Még vélemények esetleg, köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!