Miért nem tudok örülni a sikeres forgalmi vizsgának? Más is érezte úgy, hogy meg sem érdemli?
"Görcsbe rándul a gyomrom", rossz érzés fog el, amikor azokra a pillanatokra gondolok, amikor a parkolásokat kellett javítanom, vagy hegyen felfelé kikanyarodnom és az egekbe pörgettem a motort...
Úgy érzem nem érdemlem meg a jogosítványt, mert jobb szintet vártam el magamtól, a parkolásokat is jobban teljesítem vizsga stressz nélkül és elméletben tökéletesen tudok mindent.
Majd kb levezetett 10E+ km után, amikor megteszed az első hosszabb utadat egyedül, olyan városban/úton ahol még sose jártál, még akkor is fogsz érezni egy kis tapasztalatlanságot hidd el!
Ne agonizálj ezen, örülj neki hogy mostmár nem abban a stresszes vizsgaszituációban kell vezetned, hanem "szabadon". És ha úgy érzed hogy nem ment túl jól, akkor hajrá, irány a végtelen aszfalt! Gyakorlat teszi a mestert!
Balesetmentest! :)
Emiatt ne aggódj, nálunk úgy kezdték az oktatást, hogy "a 30 óra vezetés nem sokat ér, csak egy alap felkészítő, igazán vezetni majd utána tanul meg az ember" :)
Szóval ne aggódj, senki sem született kormánnyal a kezében:)
Mellesleg a mindennapi szituációkban sokszor szeg meg az ember olyan szabályokat, amikért vizsgán csúnyán bűntetnek, de a való életben nem okoz kárt,persze csak ésszel:)
Mellesleg elég sok elvetemült állat van, akik kezébe konkrétan nem adnék sosem jogsit, valószinű ilyenekkel sajnos te is fogsz találkozni.
Balesetmentes kilómétereket!:)
A vizsgabiztos, és az oktató nem vak..látják mit tudsz..látják a lényeget, és a stressz okozta motorpörgetést..
ha átmentél, akkor jól teljestettél.
amikor már kezemben volt a friss jogsi, napokig úgy éreztem, mindenki engem figyel milyen bénán vezetek..
nem figyelt senki. nem mehetett rosszul, ha már(turista) buszt vezetek.
Igen, nem is értettem, hogy mehettem át... és kifejezetten ijesztő volt, hogy ha nekem ezzel a tudással jogsim van, akkor még mennyi ilyen lehet az utakon, mint én :o
ha őszinte akarok lenni, egyszerűen rosszul voltam, ha vezetni kellett. mentem 2-3x, amikor megkaptam a jogsit, de rettenetesen féltem pont az miatt, mert egyszerűen nem értettem, hogy az a vizsga nekem, akkor hogy sikerülhetett. én konkrétan vagy 5x megbuktattam volna magam, és úgy a 30. perc környékén, mint a messiást, vártam már azt a mondatot, hogy álljak félre és cseréljünk helyet.
talán ez a félelem miatt végül felhívtam az oktatót, és megkértem, hogy jöjjön velem, saját kocsiban, mert nem megy, nem tudok vezetni :(
igazából leginkább az kellett, hogy fejben helyretegyük a vizsgát, és ez egyedül nem ment volna. rákérdeztem, őszintén válaszolt... segített megszokni a kocsimat... és azóta gond nélkül vezetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!