Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítvány! Mennyire általáno...

Jogosítvány! Mennyire általános, hogy a kötelező óraszám elég a sikeres forgalmi vizsgához? 16/L

Figyelt kérdés
Még nem vezetek, de a KRESZ-en már túl vagyok. Már van egy jogsim motorra, mennyivel nehezebb az autó? (gondolok a parkolásra, a technikai dolgok mennyivel másabbak, mennyivel összetettebb stb.)
2014. dec. 14. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel van jogsid, így a kresz részével nem kellene hogy gond legyen. Ugye csak pár dolog változik a motor és az autó kresz szabályaiban ami lényegesek. Ha tudod az autót kezelni, nem lesz gond.
2014. dec. 14. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha a büdös életben nem vezettem még a gyakorlati órákon kívűl kocsit, és 32 óránál elsőre sikeres lett a vizsgám 1 hibapontal!
2014. dec. 14. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég volt, elsőre átmentem 17 évesen, lányként.

Akkor még autónk sem volt otthon, szóval úgy sem tudtam gyakorolni.

Ha már van motorra, akkor ne parázz, meg lesz az.

2014. dec. 14. 18:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam :) köszönöm a válaszokat! :)
2014. dec. 14. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha motorozol akkor nem hiszem, hogy problémát fog okozni a B kategória megszerzése :D
2014. dec. 14. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Motorra nekem is volt jogsim B előtt így a forgalom egyátalán nem zavart, illetve tudtam melyik utcában hogyan kell menni.

Így már csak az autó kezelésére kellett figyelnem ami nem nehéz.

Így elsőre hibátlanul meglett 30 órából.

2014. dec. 14. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg az oktatódat, hogy merre vannak a vizsgaútvonalak és járjad be őket motorral. Persze ezeknek részeit fogjátok járni autóval is, de jobb az egészet bejárni.

Mivel már vezetsz, a forgalom nem fog gondot okozni. Az autó kezelése könnyen megtanulható. Parkolást, ha nem megy, könnyű gyakorolni.

Legnagyobb esélyed sikertelen bukásra a "rögtön bukó" hiba lesz; ilyen például, ha egyirányú utca végén jobb szélről kanyarodsz balra, vagy, ha zebrán nem engedsz át egy gyalogost.

2014. dec. 14. 23:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Annyira azért ne higgy az alapórákban. Az átlagos képzési óraszám alapján +10 órára szükség lesz, de lehet hogy mikor megvan a vizsgaidőpontod, akkor is besürítesz még pár plusz órát, hogy biztosabbra menj inkább...
2015. aug. 19. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!