Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Okmányirodában kaptam egy...

Okmányirodában kaptam egy fényképes lapot. Ezzel most mehetek?

Figyelt kérdés

Tehát első jogsim, kaptam az okmányirodában egy 2 oldalas lapot. Rajta van a fényképem, az aláírásom, a kategóra, nem írja hogy nem jogosít fel vezetésre.

Tehát sokan mondják, hogy lehet meg azt is sokan hogy nem lehet vezetni vele.

Beszéltem egy rendőrrel, azt mondta hogy vezethetek vele, alkalmas vagyok, megvan a képesítésem, megvan a vizsgám, megvan a vizsgaigazolás meg a fényképes lapom is, vezethetek vele.

Nos szerintetek??

2015. aug. 17. 20:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Első jogosítvány esetén nem jogosít fel jármű vezetésére. Kategória bővítés esetén is ez érvényes, ha van B kategóriás jogosítványod, de C kategóriára is megszerzed, akkor addig nem vezethetsz teherautót, ameddig meg nem érkezik meg a kártya, C kategóriás bejegyzéssel. Ha csak lejár és hosszabbítasz, akkor vezethetsz vele, de ez a papíron is rajt van.
2015. aug. 18. 10:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Kössz.
2015. aug. 18. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!