Okmányirodában kaptam egy fényképes lapot. Ezzel most mehetek?
Tehát első jogsim, kaptam az okmányirodában egy 2 oldalas lapot. Rajta van a fényképem, az aláírásom, a kategóra, nem írja hogy nem jogosít fel vezetésre.
Tehát sokan mondják, hogy lehet meg azt is sokan hogy nem lehet vezetni vele.
Beszéltem egy rendőrrel, azt mondta hogy vezethetek vele, alkalmas vagyok, megvan a képesítésem, megvan a vizsgám, megvan a vizsgaigazolás meg a fényképes lapom is, vezethetek vele.
Nos szerintetek??
Ha megkerdezted volna a nenit az okmanyirodaban talan okosabb lennel. Megiscsak o adta, tudja mire jo.
Amugy ha rendor azt mondta jo, akkor most mit tiprodsz rajta?
Okmányirodában megkérdeztem. Azt mondja nem tudja, hogy lehet e vele.
De viszont ott a vizsgaigazolás is.
Hát azért töprengek rajta mert itt sokan azt mondják hogy nem lehet.
Miért olyan qrva nehéz felfogni, hogy első jogsinál nem lehet?!
De most komolyan! Magyarázzátok már el nekem!
Havi szinten jön legalább 5 ilyen idióta, akiknek újra és újra le kell írni ugyan azt...
Rendben van, hogy te személy szerint nem tudod, de mikor kiírod a kérdésed felhoz kismillió nemhogy hasonló, de 100%-ban megegyező kérdést, amik értelmesen meg lettek válaszolva!
Miért olyan magas ez?
Hát erre mondta a sün, amikor lemászott a WC keféről, hogy tévedni emberi dolog.
Egy kis keresgélés után valóban találtam egy jogszabályt, ahol egyértelműen le van írva, hogy az ideiglenes ÉS egy már meglévő (általában lejárt) együtt érvényes. Tehát első igényléskor még nem.
Bocsi a megtévesztő első hozzászólásomért.
Vedd elő az igénylőlapot, nézd meg az első oldal alját.
Van lejárt kategória érvényességű kártyád?
Na ugye, hogy ugye!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!