Yamaha vagy Aprilia vagy Derbi?
SX 50-es Apriliam volt (tudom nem enduro de majdnem ugynaz) Nem tudom miért gondolod, hogy az Apriliák fel eszik a gatyádat. Nekem Több Apriliam is volt az 50-es 3 literrel ment. A 125-ös (ami egyébként az utolsó motorom)
nem eszik sokkal többet. (nem mértem még le 2 hete vettem) De azt érzem, hogy kevéssel is beéri.
Derbim is volt de állandóan elbaszódott rajta valami. Nem csak a blokkban. Elbaszott egy konstrukció.
"Szerintem ritkán látsz az utakon 20 éves 50ccm-es Aprilliát enduróba de Derbit azt sokat."
És pont ezért jó Rx-et vagy DT-t venni. Ki akarna olyan motort amiből ezerszámra rohangálnak az utakon. Viszont egy Apriliat mindenhol megnéznek mert nem látnak mindennap. Mert egy Aprilia úgy néz ki mint egy motor. Nem úgy mint egy 50-es. Ezt imádom bennük.
ha a három motort nézzük, az Aprilia messze a legjobb. Elég ha ránézel a kidolgozottságára és máris ég és föld a többihez képest. Mivel nagyobb a teljesítménye, ésszerű hogy többet is eszik de a gatyát nem eszi le rólad. Ha össze van rakva gyári alkatrészekből és nem utángyártott szarokból akkor nem kell szerelőhöz járni vele.
Amúgy tévedésbe ne legyél, sok 20+ éves Aprilia rohangál az utakon. Nekem egy 1991-es Aprilia Pegaso 125-öm van ami a mai napig modern motornak számít, többet fogyaszt mint a többi 125-ös enduró, de 38 lóerős a motor, ugyan így vannak a Husqvarnak, ott is magasabb a fogyasztás de erős a motor és nem 15 pacival küszködik. Szóval ez aplusz fogyasztás mind a jóval nagyobb teljesítményből adódik.
A simson egy kisteljesítményű szartalicska és a fogyasztása mégis magasabb mint egy Aprilia-nak, holott az Aprilia állva hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!