Tényleg olyan gyenge szarok a honda motorkerékpárok?
tegnap 05:52
Bocs csak az rsv t olvastam a 4 es számot nem,én már nem tudnék mit kezdeni 201 lóerővel.De a tiéd az tuningolt?Mivel az rsv 4 factory 180lóerőnek van írva [link]
És 2008 tól az r1 is 180 lónak van írva,az új r1 meg erősebb az rsv nél tehát nem értem a 201 lovat max tuningal annyi,de ettől függetlenül biztos jó gép.Viszont most nézem 201 lóerő az nem a factory hanem az rsv4rr [link] viszont rsv4rr t nem találtam eladót szalonban csak RSV 4 Factoryt és RSV 4 APRCt de ezek max 184 lovasok gyárilag,tehát nem értem a 201 lóerődet.
Sajátomat használtan vettem, 6800 km volt benne, a srác Olaszországból hozta vagyis ott vette mert ott lakott, idehaza már én papíroztattam le mikor megvettem.
Versenyelektronikával szerelt motor és egy Akrapovic rendszer került rá, mert pályázni akart vele és arra a célra vette (szalonban úgy lett rendelve a motor), de hogy hazaköltözött Magyarországra így nem használta pályán. A forgalmi engedélybe 149 kW van beírva.
Viszont azt hozzá teszem hogy nekem semmi szükségem nem volt arra hogy gyárilag versenyelektronikás motorom legyen, motor vétel előtt álltam, szalonban akartam RSV4-et venni aztán halottam ezt a srácot hogy árúlja a motorját, elmentem hozzá, megnéztem, kipróbáltam, 6800 km volt benne tehát szinte új motor, abból is 1500 km úgy került bele hogy hazajött vele Olaszországból, Aprilia szervízben ismerősömnél csináltattunk egy teljes átvizsgálást rajta, hibátlan volt, szalonban újonnan 6 500 000 ft lett volna a motor, így pedig megvettem 4,8 millióért meg elintéztem a papírokat hozzá hogy idehaza forgalomba helyezzük.
ma elgondolkodtam rajta hogy eladom az Aprilia-t és veszek egy Ducati 848-at (96 Nm nyomaték, 134 lóerő) mert nagyon tetszik az egyoldali lengővilla meg ugy az egész Ducati, csak nem tudom hogy képes vagyok e megválni az Aprilia-tól. Aprilia-n nőttem fel, 17 éve csak Aprilia motorom van (nem is volt más gyártmányú gépem, csak kipróbálásként ültem más motorokon). Ezek az olasz motorok úgy hozzátudnak nőni az emberhez hogy képtelenség megvállni tőle, legalábbis nekem nem sikerülne szerintem.
Neked mióta van Honda-d? Ez az első motorod vagy voltak előtte kis 2T-k?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!