Miért gáz ha egy 22 éves srácnak ilyen autója van?
en kulfoldon elek, rengeteg ferfit latok TTben, de egyik sem FEHER!
Nem tudom, valamiert a feher autok inkabb noknek valok, marmint tipustol fugg, de ez az Audi igy pont noi
Egy feher Charger-re nem mondanam hogy noies ;)
Totál mindegy, hogy van neki vagy nincs, változtat valamin.
Amúgy ebben a fehér színben tényleg mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy férfias autó.
Férfias autó, nőies autó... kit érdekel, szeresd és tudd vezetni!
Nyilván ha műszempillákat festesz a lámpái fölé, az más kategória. :)
más színben férfiasabb lenne. na meg nem lehetsz valami nagy darab ha ebben kényelmesen elférsz.
amúgy én hót lexarom, h ki mivel jár, ameddig tud kulturáltan közlekedni. nekem az autó nem státusszimbólum, és nem is nedvesedik tőle a bugyim.
Hát nekem nem jönnek be a mai krumpliautók, ez meg méginkább olyan, ezzel tényleg nőies.
Amúgy akitől megkérdezed, hogy miért nem jön be, az inkább irigységből gúnyol.
Nem szeretem mikor bekategorizálják az autókat, és "nőinek" nevezik. Imádom a Mini Cooper S-t, de valahányszor említést teszek róla ismerősök között egyből megkapom, hogy az csajos autó. Hát szerintem csajos az, ami be van rendezve plüssfigurákkal babaháznak, meg fel van akasztva a gyöngyös illatosító, ja meg van benne szörmés kormányvédő.
Na amíg ilyen nincs egy autóban, addig ne mondja senki rá, hogy női kocsi! Nem azt mondom, Nissan Micra vagy Suzuki Splash egyik sem a férfiasság szimbóluma, de azért egy AUDI TT az nem említhető ezekkel egy lapon szerintem.
#9 kérdező:
Mindegy hogy gyalog vagy nem gyalog. Gyalog is férfi vagyok, te meg Trabantban és Koenigsseggben is csak egy segg, Konig nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!