Segédmotor és motorbicikli egyiknél miért követelik másiknál meg semmi?
Amit nem értek de mások sem értenek mondjuk Babettára minek jogosítvány, biztosítás és sisak viselete mikor a motorbiciklisek régi nevén dongó 60km/h tudd közlekedni kreszt nem ismerik állatmódjára vezetnek biztosítás nincs azokon a szarokon és semmi sem kell rá...
Nem értem miért nem vezetik be rá a jogosítványt és a sisakot?....
A kérdés jó, csak nem biztos, hogy a dongóhoz kellene hasonlítani.
Nekem van babettám, a szomszédnak elektromos biciklije. Neki nem kell jogsi, bukósisak, nekem kell. Pedig menetteljesítményben tud annyit a bringája, mint a babettám.
Hát igen...ilyen indulatból születik a sok-sok városi legenda, amit aztán örömmel beszopnak az emberek...
A dongó az segédmotornak minősül, ha üzemel...tehát kell a vezetőiengedély, és a sisak is..nekem is van egy működő darab...és babetta is.
Soha nem ment hatvanat, már csak az öntöttvas dugattyúja miatt sem, és azért sem, mert csak 38 köbcentis ...
Nem ártana a fogalmakkal tisztában lenni, és utána hadakozni...ha van még értelme...
a babettára is, a dongóra is kell biztosítás, és bukósisak, valamint egy eccerű jogosítványocska...
ja, hogy nem tudja a versenyző, mi is kell a használatához, az más kérdés...majd a rendőr elmagyarázza harmincezerért...
Tehát mégegyszer: a dongó segédmotornak minősül, ha éppen üzemelése közben jön a fakabát..
Pontosan ez a jó példa a segédmotoros kerékpár definícióra.
Én az ilyen tetves motorbiciklikre gondolok!
Ezek nem tudom hogyan de 60km/h tudd menni ezt onnan tudom falun kívül Simsonnal 60-al mentem és nem tudtam beelőzni csak akkor ha kicsit rágyorsítottam ugyan így vannak az autósok azok is lemérték és hatvanat mértek....
honlapom.hu/pages/vkettoshop/contents/article/95/30439/pics/1410428073_600x500.jpg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!