Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek egy 1.9 TDI...

Mi a véleményetek egy 1.9 TDI VW GOLF MK1-esről?

Figyelt kérdés

Kicsit nagyobb turbó ültetés stb...

Project autó lenne

2015. aug. 7. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Az hogy ilyen nem létezett gyárilag:)

De nem te lennél az első aki megépíti.

Én mondjuk ha ennyi pénz ölnék egy ilyen project autóba akkor vagy G1 VR6-ot építenék, vagy Golf IV 250+ lóerő TDI-t. Utóbbira még van is reális esélyem:D

2015. aug. 7. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk a Mk2 jobban tetszik, de ez itt irreleváns. :) Ha igényesen, szépen van megépítve, és nem húz 100 méteres koromcsíkot, akkor jó. Bár benzinesben jobban értékelném, de meg tudom érteni a TDI-t is, jó blokk.
2015. aug. 7. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Mára frissjogsisok füstgépei leginkább sajnos.
2015. aug. 7. 23:18
 4/4 Petya183 ***** válasza:
Fapad régi, minden tini ezt veszi de nem tudom mi a jó benne, szerintük az hogy minél jobban füstöljön kevés pénzből fentarthato fostalicska és még rohad is amelyik nem arra meg fél milla lett kötve, és ha beulsz egy ilyenbe rohadt menő leszel mint a kis majmok gondolják.... Nekem 4-és van és egyáltalán nem vágok fel rá pedig TDI!!!!!! Mindenki kedvenc motorja
2015. aug. 14. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!