Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kell tudni a VW Golf 4-esről?

Mit kell tudni a VW Golf 4-esről?

Figyelt kérdés

Nem rég lett egy Golf 4-esem. Szeretném tudni minden csínnyát-bínnyát az autónak. 16 szelepes. 2002as kiadású. Azt hallottam, hogy az elektronikus cuccok csak a fogyasztást növelik. Eddig a következő dolgokra jöttem rá:

Automatikus klíma van benne. Ha benyomom az "ECON" gombot, akkor kevesebb a fogyasztásom, azt vettem észre. Viszont ha az "AUTO" gombot nyomom be, akkor megnő.

Ha meg az szélvédőre szeretném fújni a levegőt, hogy ne legyen párás, akkor be kell nyomni egy gombot az előző gombok környékén. Viszont ha kikapcsolom, rögtön bepárásodik.

Helyesek az eddigi észrevételeim? Mik a fő tudnivalók az autóról? Megköszönnék egy hosszú, mindent kimerítő választ :)

2015. márc. 4. 15:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Tőled meg lehet őrülni. Vettél egy olyan autót ami mutatja a pillanatnyi fogyasztásodat és folyton ezt nézed mint valami őrült, inkább az utat kéne nézned nemgondolod? Hogy kilássál és ne legyen párás bekapcsolod a ventillátort és pont, az meg hogy nem ismered a kifejezéseket arról én nem tehetek. Tudod az ECO a takarékos az AUTO meg az automatikus mód. Nyilván azért fogyaszt kevesebbet ECO-ba mert ez a célja, de emellett nem is fog úgy klímázni az autó mert kevesebb energiát használ. Ja és gondolom ilyen 0,1-2 literekkel szórakozol. Egy autónál nekem nem ezek az első dolgok amik érdekelnek, jobban érdekel hogy mi van a motorháztető alatt. Vezesd az autót és majd rájössz magadtól a dolgokra. Ezt a fogyasztást meg fejezd már be.
2015. márc. 4. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!