Megéri saválló anyagból csináltatni kipufogórendszert?
'Dácsiát cserélt a kipufogón' :'D
Amúgy igen, még szép hogy megéri nem is kérdéses.
Ha ilyen olcsó, hogy 70-ből megvan és a másik csak 1 évet bír, akkor persze. Mi a kérdés? :D
Amúgy nem tudom mit csinálsz vele, hogy egy év alatt szétrohad... 30-35ekm-t megyek évente télen-nyáron, hóviharban-kánikulában, városba-autópályán. Idén 10 éves az autóm és a gyári (nem saválló) kipufogónak semmi baja.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Az autó típusát még nem írtam, így itt az ideje: Lada. Pontosabban Lada 2101. Akinek volt már Ladája azt tudja, hogy mennyit bír az új: felteszi az ember és kb. 2 hónap múlva valahol biztos hogy lyukas lesz. Én ezt meg szoktam foltozgatni így bírja 1 évig. Sajnos ezek már után gyártott hulladékok, bár az eredeti is hasonló minőségű volt (na igen, az oroszok és a lemezgyártás: szinte minden lemezt több vékonyabból préseltek össze, ezért is rohadtak szét a Ladák karosszériaelemei).
Akkor bepróbálkozok egy saválló szettel, ha kibír 2 évet akkor megéri megvenni :D
Ez érdekes. Akkor felétek más gyártmányok érkeztek, meg akkor az eredeti is jó minőségű volt.
3 éve mikor hozzám került az autó és éppen cserére érett a kipufogó, körbekérdezgettem, hogy hol vegyek és hogy mennyit bírnak az újak. Mindenki (köztük jó pár autószerelő is) azt mondta amit én is leírtam, max. 1 éve. És kész.
Én heti szinten kb. 200 kilométert megyek az autóval, télen is, valamint nem tartom garázsban. Akkor ez is közrejátszhat, hogy ilyen hamar tönkremegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!