Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Csinosítani szeretném az...

Üdv! Csinosítani szeretném az autóm egy krómszínű új kipufogóvéggel. Olyat keresek, ami biztosan hosszú évekig sav- és rozsdaálló. Létezik ilyen? A jelenlegire egy éve ezt mondták az, de már rozsdás, igaz olcsó volt nagyon.

Figyelt kérdés
Melyik márka a tuti: Remus, Borla, Magnum, Koppány, Ulter, Paragi, Brutus Sound, Pilot, egyéb? Óbuda vagy Angyalföld 10 kilométeres körzetében tudtok szerelőt hozzá? Főleg olyanok írjanak, akik már évek óta használnak egy márkát és bevált!

2013. júl. 17. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Valamiféle lampa, vagy milyen gyártmányút vettem az előző autómra 2500 pénzért és 4 évig amíg el nem adtam az autót nem rozsdált. Rozsdamentesként árulták és úgy látszik nem hazudtak. Három csavarral kellett rászorítani a rendes kipufogóra. Csak a csavarok voltak rozsdásak.
2013. júl. 17. 17:40
 2/2 A kérdező kommentje:
A Lampa az = Pilot (Lampa Pilot), amit soroltam. Azt hiszem olaszok gyártják. Nem rossz szerintem sem, egyszer már volt a kezemben egy, de nem a legfényesebb, viszont sokkal szebb, mint a mostani. Ez fél év alatt berozsdált, igaz csak 2000-be került, ami gyanúsan olcsó. Lehet bevállalok egy Lampa véget, csak a mostanit felheggesztették, s nem tudom, azt mivel lehet házilag eredményesen leszedni. Köszönöm a választ! Más valaki tapasztalt-e egyéb végekkel valami jót / rosszat?
2013. júl. 17. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!