Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tegyem le a jogsit...

Hogyan tegyem le a jogsit munka mellett?

Figyelt kérdés

Reggel 7-től, este 5-ig dolgozok, nincs rá időm, max hétvégén, de akkor meg soha nem lesz meg, meg nem is tudom, hogy van-e oktatás. :(

20f

2015. aug. 5. 19:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és még 5 után jön az utazás, szóval van, hogy este 7-re érek haza. Este vezessek állandóan?
2015. aug. 5. 19:28
 2/5 anonim válasza:
üdv a klubban :/ :)
2015. aug. 5. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én írásban kértem az vezért, hogy engedélyezze, hogy munkaidőben járjak a szabadságom terhére.

Így kiírtam x nap szabadságot és lényegében elapróztam órákra.

De jófej főnök szabi nélkül is, vagy fizetés nélküli szabadság idejére is engedélyezheti.

2015. aug. 5. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nyári időszakban este 20-ig dolgozik szinte az összes oktató, szóval simán megoldható 5 után. (vagy 7 előtt, mert általában 6kor kezdenek)
2015. aug. 5. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:

#4-esnél a pont..

csak szét kell nézni..ha sietsz, még beférsz a neked tetsző iskolába...legfeljebb nem mész haza munka után, hanem oktatás, oszt jónapot..

egyébként sosem lesz jogsid..

szerintem még nem is kerestél rá az iskolákra, nem kértél útmutatót.

2015. aug. 6. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!