Hogyan tegyem le a jogsit munka mellett?
Figyelt kérdés
Reggel 7-től, este 5-ig dolgozok, nincs rá időm, max hétvégén, de akkor meg soha nem lesz meg, meg nem is tudom, hogy van-e oktatás. :(
20f
2015. aug. 5. 19:27
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és még 5 után jön az utazás, szóval van, hogy este 7-re érek haza. Este vezessek állandóan?
2015. aug. 5. 19:28
3/5 anonim válasza:
Én írásban kértem az vezért, hogy engedélyezze, hogy munkaidőben járjak a szabadságom terhére.
Így kiírtam x nap szabadságot és lényegében elapróztam órákra.
De jófej főnök szabi nélkül is, vagy fizetés nélküli szabadság idejére is engedélyezheti.
4/5 anonim válasza:
Amúgy nyári időszakban este 20-ig dolgozik szinte az összes oktató, szóval simán megoldható 5 után. (vagy 7 előtt, mert általában 6kor kezdenek)
5/5 anonim válasza:
#4-esnél a pont..
csak szét kell nézni..ha sietsz, még beférsz a neked tetsző iskolába...legfeljebb nem mész haza munka után, hanem oktatás, oszt jónapot..
egyébként sosem lesz jogsid..
szerintem még nem is kerestél rá az iskolákra, nem kértél útmutatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!