Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suli+ munka mellett jogsi?...

Suli+ munka mellett jogsi? Hogyan?

Figyelt kérdés
Olyan gondom lenne, hogy elkezdtem kreszre járni, viszont alig van időm gyakorolni, tanulni.. Suliba járok, jön a vizsgaidőszak, most zh-időszak van, állandóan tanulok, ha van szabadidőm.. És hétfőtől péntekig suli után este 10-ig dolgozni járok. Oké, kifogásnak tűnhet, de mire hazaérek nincs agyam nekiállni.. És csak hétvégente tudok gyakorolni, tanulni, és félek, hogy nem fog sikerülni a vizsgám, mert nincs időm tanulni, gyakorolni... :S
2015. máj. 17. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyáltalán minek íratkoztál be??! Nyáron bőven megcsinálhattad volna munka mellet.

"Körülöttem sem tökéletes minden

Nos ha tudni akarod, az a helyzet, hogy

Az én édesapám munkanélküli és alkoholista volt, 1

hónapja meghalt

Anyám egyfolytában dolgozik, hogy eltudja tartani a

három gyerekét

Nekem nincs barátnőm, és nem is volt sosem

Mert mindig annyit kellett tanulnom, hogy az

ösztöndíjból eltudjam tartani

magam

És éjszakánként munkát vállalok egy gyárban, hogy

segítsem édesanyám ,

legalább egy kicsit

Barátaim nincsenek, soha nem járok el sehova, mert se

pénzem, se időm nincs

...

2015. máj. 17. 11:26
 2/3 A kérdező kommentje:
A szüleim erőltették, hogy legyen jogsim, és én nem akartam volna még, de egy nap úgy jött haza apu, hogy hétfőn kezdesz kreszen...
2015. máj. 17. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ők erőltetik és ők is fizetik, akkor ne foglalkozz vele, hogy mi van, ha megbuksz. Nem te akartad csinálni, nem voltak ideálisak számodra a körülmények, csak rád erőltették az egészet, tehát nem a te hibád, ha nem mész át. De amúgy ha csak hétvégén foglalkozol vele, akkor is meg lehet tanulni pár hét alatt, az meg kibírható. Ha most leteszed az elméletit, nyárra maradnak a gyakorlati órák, úgy meg már nem lesz olyan vészes.
2015. máj. 17. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!