Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak én vagyok úgy hogy nem...

Mocis99 kérdése:

Csak én vagyok úgy hogy nem tudom eladni a motoromat?

Figyelt kérdés
Még pár éve hogy elkezdtem robogózni akkor kaptam egy kis 50es olaszt ami nagyon a szivemhez nött. Most nemrég egy kis köbcentis mottor tulaja lettem és feljött nálunk az a téma hogy eladjuk a kicsi robogót. Gondolkodtam ezen hogy mi lenne ha eladnánk de úgy döntöttem hogy szeretném megtartani addig amíg lehetöség van rá. Tudom hogy kis 50es de nagyon sok emlék füzödik hozzá és nagyon sokat szereltem ápoltam. Az a baj hogy úgy érzem hogy a másik motor is kezd hozzám nőni akkor valószínűleg azt sem fogom tudni eladni. Van másnak is ilyen problémája hogy nem tud megválni a motorjaitól?

2015. aug. 5. 02:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Van bizony...

nekem is áll még régi pedálos sziszon is a sufniban...ma már aranyáron is el lehetne adni, de nem..tátott szájjal nézik, ha beállok vele egy közért elé..

szóval, ha ennyire szereted, akkor told be egy védett helyre, takard le rendesen, aztán csak évente egyszer tróbáld meforgatni a főtengelyt(ne indítsd be, csak egy pár fordulat elég)

Öt-tíz év múlva meglátod csoda lesz..

ha nem kenyérre kell az ára, akkor ne add el.

Gondolj bele, tíz-húsz év múlva kitolod a sufniból, és ott csillog, aztán pöcc-röff, és megy..akkor fogod megérteni igazából, mi is az az emlék..mert az.

2015. aug. 5. 06:46
 2/5 anonim ***** válasza:
szimszon akart lenni...illetve Simson
2015. aug. 5. 06:47
 3/5 anonim ***** válasza:

iszonyú nehéz dolog. én kb 3 évig árultam a fullra felújított Yamaha sportmotoromat, mire végre valaki elvitte kb féláron.

manapság eladni vmit, az felér egy csodával nálunk

2015. aug. 5. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
MO... nem kell csodálkozni, néha még az ingyen is drága már.
2015. aug. 7. 22:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én Aprilia fan vagyok, sok Aprilia-m volt de egyiktől sem tudtam megválni, mivel a ház alatt nagy pince van, így a motorok odakerültek felújítva, újrafényezve, állványra téve. Teljes AF1 sorozat (50-125) és teljes RS sorozat (50-125-250 modellek), azóta mellékerült egy Pegaso 50 és 125 is, valamint a napokban egy '67-es Vespa. Most nagymotorom van (RSV), de a kis "seggrakéták"-at a mai napig jobban szeretem.
2015. szept. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!