Jackson666 kérdése:
Szerintetek mennyiért tudnám eladni ezt az autót?
Figyelt kérdés
Van egy 2001 es 1.2 es 75 le 16v 3 ajtós opel corsa c amit el szeretnék adni mennyit lehetne érte kérni ? Müszaki 2015 10 hóig érvényes szinte új téli és nyári gumi garnitura van hozzá. Uj jvc rádió . Kipufogó javitva lett rajta generátor javitva ékszij cserélve 6000km el ezelött volt olajcsere légszürő olajszűrő nem klimás szervó kormány 2 légzsák manuális váltó hátsó ablaktörlő állitható fényszoró állitható kormány központizár elektromos ablak .egy két karc kavicsfelverödés van rajta . Küszöbnél van egy kis rozsdafolt de sehol máshol nincs . Belseje nem lelakott rendszeresen takaritott ápolt külső belső állandó viaszos mosás. Szóval jó állapot. 243 ezer km van benne és jól megy az autó erős motorral. Kis fogyasztás. Szóval mennyit kérhetek érte? Amit megis kaphatok érte tudom fognak alkudni de mennyi az az ár amit biztosan megkaphatok érte? Ami megiséri. Szerintetek?2015. jún. 25. 21:05
1/11 anonim válasza:
75 le erős motorral:)két kis rozsdafolt:)egy rohadó 14 éves fosládát akarsz rálőcsölni valamilyen verébre?:)243.000kmrrel. [link] ez gyengébb de 2-300.000 forintnál többet épeszű ember nem ad érte ill bringát vesz nem egy koporsót:)
2/11 anonim válasza:
Az ilyen kicsi, olcsón fenntartható autók nagyon keresettek ebben a fos országban, ahol szaros 100 ezres havi fizetések is már jónak számíanak. Szerintem egy 450 ezerre beárazhatod nyugodtan. 13-14 éves 4-es Golfok mennek jó állapotúak 8-900 ezrekért és meg is el is tudják adni őket simán. Szóval lőjj be 450 ezret, úgyis lesz alkudozás.
3/11 anonim válasza:
Szerintem nézz körbe használtautó.hu-n és hasonló állapotú,motorú szerint lődd be a sajátodat.
4/11 A kérdező kommentje:
2015. jún. 25. 22:06
5/11 anonim válasza:
Jah, csak a linkelt autó benzi+gáz üzemű, elég sok extrával, kérdés, hogy azok működnek-e.
92ezres futásteljesítmény szerintem kamu.
650ezerért nem ilyen autót vennék.
Nem vagyok benne az autókereskedésben, de a tied értékét 400-450ezer forint közé taksálom.
6/11 A kérdező kommentje:
Nekemis ugyanezek az extrák csak nem klimás és nem gázüzemű
2015. jún. 25. 22:24
7/11 anonim válasza:
mondjuk ezt a gáz üzemet nem is értem az 1.2-es corsaba,mellé a még 100E-s alatti futásteljesítmény is furcsa így...
8/11 anonim válasza:
Amúgy egy 1.2-es Corsa-nak már nem kevés a 243E km....600at nem adnék érte tuti,jó mondjuk nem láttuk a kocsit,esetleg tegyél fel képeket róla.
10/11 anonim válasza:
Hiába van az hirdetve 695 ezerért, azt a büdös életbe nem fogja ennyiért senki megvenni. Hirdetni bármennyiért lehet bármit, aká 10 milliót is kérhet érte. Minden annyit ér, amennyit adnak érte.
A gázszett tényleg fura, hogy belerakja és 13 éves autó 92 ezer km-rel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!