Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyiért tudnám...

Jackson666 kérdése:

Szerintetek mennyiért tudnám eladni ezt az autót?

Figyelt kérdés
Van egy 2001 es 1.2 es 75 le 16v 3 ajtós opel corsa c amit el szeretnék adni mennyit lehetne érte kérni ? Müszaki 2015 10 hóig érvényes szinte új téli és nyári gumi garnitura van hozzá. Uj jvc rádió . Kipufogó javitva lett rajta generátor javitva ékszij cserélve 6000km el ezelött volt olajcsere légszürő olajszűrő nem klimás szervó kormány 2 légzsák manuális váltó hátsó ablaktörlő állitható fényszoró állitható kormány központizár elektromos ablak .egy két karc kavicsfelverödés van rajta . Küszöbnél van egy kis rozsdafolt de sehol máshol nincs . Belseje nem lelakott rendszeresen takaritott ápolt külső belső állandó viaszos mosás. Szóval jó állapot. 243 ezer km van benne és jól megy az autó erős motorral. Kis fogyasztás. Szóval mennyit kérhetek érte? Amit megis kaphatok érte tudom fognak alkudni de mennyi az az ár amit biztosan megkaphatok érte? Ami megiséri. Szerintetek?
2015. jún. 25. 21:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na megnéztem az árakat használtauton, sztem 550-600 ezer körül nyugodtan beárazhatod, nagyon durva h milyen árak vannak ezeknél. Külföldön épp forditva van.
2015. jún. 26. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!